ΙΠΠΑΣΙΑ

Αρχίζει το πρωτάθλημα εμποδίων

Αρχίζει το πρωτάθλημα εμποδίων

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται αυτό το τριήμερο, 8-10 Μαρτίου, η έναρξη του Εθνικού Πρωταθλήματος στο αγώνισμα της Υπερπήδησης Εμποδίων.

Στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας στο Μαρκόπουλο, στο Ολυμπιακό ιπποδρόμιο με άμμο της ιππικής δεξιοτεχνίας, θα αρχίσει η μάχη του πρωταθλήματος, η οποία θα ολοκληρωθεί μετά από τέσσερις αγώνες στον τελικό στα μέσα στου Μάη και πάλι στο Μαρκόπουλο.

Οι φετινοί πρωταθλητές θα αναδειχθούν μετά από βαθμολογία, η οποία θα μετρήσει στους τέσσερις αγώνες συμπεριλαμβανομένου και του τελικού. Ο πρώτος, ο τρίτος και ο τελικός αγώνας θα γίνουν στο Μαρκόπουλο, ενώ ο δεύτερος στην Θεσσαλονίκη και το Ιππικό Κέντρο Μακεδονίας το τριήμερο της 25ης Μαρτίου.

Οι επίσημες κατηγορίες, που θα αναδείξουν τους φετινούς Πρωταθλητές είναι οι Κατηγορίες Παίδων, Εφήβων, Νέων Ιππέων και Ενηλίκων. Στην Κατηγορία Αμαζόνων θα βγει Πολυνίκης αμαζόνα της χρονιάς και πάλι μετά από βαθμολογία.

Οι αγώνες και τις τρεις ημέρες θα αρχίσουν στις 10.00. Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας περιλαμβάνει τέσσερις κατηγορίες, αυτή των νέων ίππων και τρία αγωνίσματα ύψους 1.15μ, 1.25μ. και 1.35μ. Τη δεύτερη ημέρα θα γίνει η δεύτερη κατηγορία των νέων ίππων, η κατηγορία εφήβων ύψους 1.35μ. και τρεις κατηγορίες ύψους 1.20μ, 1.30μ. και 1.40μ, ενώ την τρίτη και τελευταία ημέρα θα διεξαχθούν οι κατηγορίες παίδων ύψους 1.20μ., νέων ιππέων ύψους 1.40μ., ενηλίκων ύψους 1.45μ. και αμαζόνων ύψους 1.25μ.

Θυμίζουμε ότι περυσινοί Πρωταθλητές στις τέσσερις ηλικιακές κατηγορίες είχαν αναδειχθεί:

• Στην Κατηγορία Ενηλίκων η Hannah Μυτιληναίου με την Natacha Delaunay του ΙΑΟΦ

• Στην Κατηγορία Νέων Ιππέων o Άγγελος Τουλούπης με την Aischa D του ΑΙΟΜ.

• Στην Κατηγορία Εφήβων η Ιόλη Μυτιληναίου με τον Ascot του ΙΑΟΦ

• και στην Κατηγορία Παίδων o Αλέξανδρος Κοκκώνης με την Oleis de Chenee του ΕΙΟ

TAGS ΙΠΠΑΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ