ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Το πρόγραμμα του προ-ολυμπιακού τουρνουά

Το πρόγραμμα του προ-ολυμπιακού τουρνουά
INTIME SPORTS

Μεγάλες πιθανότητες πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες έχουν οι Έλληνες γυμναστές που θα συμμετάσχουν στο προ-ολυμπιακό τουρνουά.

Η καρδιά της ελληνικής γυμναστικής θα χτυπάει στο Λονδίνο την ερχόμενη εβδομάδα! Σε ρυθμούς προ-ολυμπιακού τουρνουά κινούνται ο Βλάσης Μάρας, η Βάσω Μιλλούση και η Πασχαλίνα Μητράκου, καθώς και η εθνική ανσάμπλ που θα πάρει τη σκυτάλη στο τέλος τη μεθεπόμενη εβδομάδα.

Το Σάββατο (7/1) θα αναχωρήσουν για τη βρετανική πρωτεύουσα οι τρεις αθλητές της ενόργανης γυμναστικής με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στον προκριματικό της Τρίτης (10/1) στους άνδρες και της Τετάρτης (11/1) στις γυναίκες.

Ο Μάρας χρειάζεται μια από τις 28 πρώτες θέσεις ανάμεσα σε εκπροσώπους από 33 χώρες. Πολύ καλύτερα είναι τα πράγματα στις γυναίκες, αφού θα δοθούν 32 εισιτήρια σε αθλήτριες από 33 χώρες.

Όλοι οι αθλητές θα αγωνιστούν στο σύνθετο ατομικό στη "North Greenwich Arena", ενώ θα διεξαχθούν και οι τελικοί των οργάνων, η έκβαση των οποίων δεν έχει σημασία. Διεξάγονται για να δοκιμαστεί η ετοιμότητα των διοργανωτών, μιας και το προ-ολυμπιακό τουρνουά έχει χαρακτήρα test event.

Συνοπτικά το πρόγραμμα:

Τρίτη 10 Ιανουαρίου

12:30 - 23:40: Προκριματικός ανδρών (αγώνας Ολυμπιακής πρόκρισης)

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου

11:50 - 00:15: Προκριματικός γυναικών (αγώνας Ολυμπιακής πρόκρισης)

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου

20:30 - 00:10: Τελικοί οργάνων ανδρών - γυναικών, 1ο σκέλος

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου

20:30 - 00:10: Τελικοί οργάνων ανδρών - γυναικών, 2ο σκέλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ