ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Στο βάθρο ο Πετρούνιας στο Κότμπους

Στο βάθρο ο Πετρούνιας στο Κότμπους

Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους κρίκους στο Challenge Cup του Κότμπους. Δύο ελληνικές συμμετοχές στους τελικούς της Κυριακής (25/3).

Έτοιμος για το Μονπελιέ είναι ο Λευτέρης Πετρούνιας! Ο "χάλκινος" πρωταθλητής Ευρώπης στους κρίκους κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Challenge Cup στο Κότμπους.

Στον τελικό ο αθλητής του Δημήτρη Ράφτη συγκέντρωσε 15,550 βαθμούς και το πρόγραμμα του είχε αρχική αξία 6,8. Μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο ο Πετρούνιας είχε πάρει την πρώτη θέση στην Οστράβα.

Τη νίκη πήρε ο Κινέζος χρυσός Ολυμπιονίκης του οργάνου, Τσεν Γιμπίνγκ με 15,675 βαθμούς (6,8). Στη δεύτερη θέση κατετάγη ο Αρτούρ Ναμπαρέτε Ζανέτι με 15,600 (6.5).

Τη σκυτάλη θα πάρουν την Κυριακή (25/3) η Βάσω Μιλλούση και ο Βλάσης Μάρας, οι δύο από τους τρεις γυμναστές που θα μας εκπροσωπήσουν στο Λονδίνο.

Η Μιλλούση συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία στον προκριματικό της δοκού ισορροπίας με 14,300, ενώ ο Βλάσης Μάρας πήρε το εισιτήριο χάρη στη δεύτερη θέση στην οποία πλασαρίστηκε με 15,200. Ο Αμερικάνος Πολ Ρουγκέρι ήταν πρώτος στον προκριματικό με 15,725.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ