ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Πέντε Έλληνες υποψήφιοι στις εκλογές της UEG

Πέντε Έλληνες υποψήφιοι στις εκλογές της UEG

Την εκλογή τους στα όργανα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Γυμναστικής (UEG) θα διεκδικήσουν πέντε Έλληνες υποψήφιοι, μέσα από το 27ο Συνέδριο της UEG, που θα γίνει στο Σπλιτ της Κροατίας (1-2 Δεκεμβρίου).

Στην κροατική πόλη θα εκπροσωπήσουν την ελληνική γυμναστική ο πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Θανάσης Βασιλειάδης, ως υποψήφιος τόσο για τη θέση του μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής, την οποία κατείχε την τελευταία τετραετία, όσο και για το αξίωμα του αντιπροέδρου της UEG, η Γ’ αντιπρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Μαρία Παπαδοπούλου, ως υποψήφιο μέλος της Τεχνικής Επιτροπής Γυμναστικής για Όλους, καθώς και τρεις διεθνείς κριτές:

Ο Νίκος Προβιάς (υποψήφιος για να επανεκλεγεί μέλος της Τεχνικής Επιτροπής Ενόργανης Ανδρών για δεύτερη συνεχόμενη θητεία), η Μαρία Πάχτα (υποψήφιο μέλος της Τεχνικής Επιτροπής Ρυθμικής) και η Λευκή Φερεντίνου (υποψήφιο μέλος της Τεχνικής Επιτροπής Αεροβικής).

Το 27ο Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Γυμναστικής θα ξεκινήσει την Παρασκευή (01/12) και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο (02/12), όταν και θα πραγματοποιηθούν οι αρχαιρεσίες.

Το Συνέδριο του Σπλιτ θα αποτελέσει ξεκίνημα μιας νέας εποχής για την UEG, καθώς ο επί οκταετία πρόεδρός της, Γάλλος Ζορζ Γκελζέκ, αποφάσισε να αποσυρθεί από τα κοινά. Υποψήφιοι να τον διαδεχθούν είναι ο Αζέρος Φαρίντ Γκαγίμποφ και ο Σλοβένος Έντβαρντ Κόλαρ.

Το Προεδρείο και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, η Εξελεγκτική Επιτροπή, καθώς και οι πρόεδροι των Τεχνικών Επιτροπών θα εκλεγούν απευθείας από τις χώρες-μέλη της UEG. Αντίθετα, τα μέλη κάθε Τεχνικής Επιτροπής θα αναδειχθούν αμέσως μετά, μέσω ψηφοφορίας της νεοεκλεγείσας Εκτελεστικής Επιτροπής και των αντίστοιχων προέδρων των Τεχνικών Επιτροπών.

Σε όλα τα θεσμικά όργανα, η θητεία των εκλεγέντων θα είναι τετραετής (Ιανουάριος 2018-Δεκέμβριος 2021).

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Συρία: Η Τουρκική σημαία κυματίζει στο Αφρίν- Επίδειξη δύναμης και πανηγυρισμοί από Ερντογάν

Μετά από δύο μήνες συγκρούσεων η Τουρκία και οι σύμμαχοί της έκαμψαν τις αντιστάσεις των Κούρδων στο Αφρίν. Περίπου 250.000 άνθρωποι εγκατέλειψαν την πόλη, πηγαίνοντας προς το νότο

Έρχεται το χάπι που θα αντικαταστήσει την γυμναστική

Το '516' υπόσχεται να σε σφίξει χωρίς να κουνήσεις το δαχτυλάκι σου.

Ακροβάτης του Cirque du Soleil σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια παράστασης

Ο πολύπειρος ακροβάτης Γιάν Αρνό, που εργαζόταν επί περισσότερα από 15 χρόνια στο Cirque du Soleil, έπεσε στη σκηνή ενώ εκτελούσε νούμερο

Το μαγικό νερό του Καματερού: μια αξέχαστη απάτη

Στις 18 Μαρτίου 1976, χιλιάδες άνθρωποι συνέρρευσαν στη Νέα Φιλαδέλφεια για να προμηθευτούν το μαγικό νερό. Ένα μαγικό κείμενο αφηγείται ένα επικίνδυνο παραμύθι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24