ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το μήνυμα της Βούλας Πατουλίδου στην ελληνική αποστολή στο Ρίο

Το μήνυμα της Βούλας Πατουλίδου στην ελληνική αποστολή στο Ρίο

Η Βούλα Πατουλίδου υποκλίνεται στους κόπους των Ελλήνων αθλητών και εύχεται καλή επιτυχία στην αποστολή μας στο Ρίο. "Αξίζετε το χειροκρότημα, είτε γυρίσετε με μετάλλιο, είτε όχι", σχολίασε.

Η Βούλα Πατουλίδου, η πρώτη χρυσή Ολυμπιονίκης στην Ελλάδα, η οποία κατέκτησε την πρώτη θέση στα 100 μέτρα με εμπόδια στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βαρκελώνης το 1992, έστειλε το δικό της μήνυμα στην αποστολή της χώρας μας, η οποία θα λάβει μέρος στο Ρίο. Τους τόνισε πως αξίζουν το χειροκρότημα, είτε επιστρέψουν με μετάλλιο, είτε όχι.

Συγκεκριμένα, έγραψε: "Για όλα τα σαββατοκύριακα χωρίς χουζούρι και ξεκούραση... για όλους τους παρείστικους καφέδες που δεν καταφέρατε να πάτε...για εκείνες τις στιγμές που θέλατε να τα παρατήσετε όλα και να λιώσετε στον καναπέ αλλά δε λυγίσατε...για εκείνες τις ανέμελες διακοπές που δεν κάνατε ποτέ...για τις αναρίθμητες ώρες ιδρώτα και κούρασης, για όλες τις στιγμές απογοήτευσης, τις στερήσεις, το άγχος...Για όλα όσα συνειδητά επιλέξατε να χάσετε για να κυνηγήσετε το στόχο σας... Για όλα αυτά αξίζετε το χειροκρότημά μας είτε γυρίσετε πίσω στην πατρίδα με μετάλλιο είτε όχι! Καλή επιτυχία στην ελληνική αποστολή των Ολυμπιακών αγώνων 2016 στο Ρίο Ντε Τζανέιρο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ