ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ταξίδεψε επί τρεις ημέρες για να γίνει εθελοντής στο Ρίο

Ταξίδεψε επί τρεις ημέρες για να γίνει εθελοντής στο Ρίο

Με μπόλικο κουράγιο και τη βοήθεια των φίλων του ο Φρανκ Όλμος κατάφερε να φτάσει από το Καράκας στο Ρίο για να γίνει εθελοντής στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η συμμετοχή και η παρακολούθηση των Ολυμπιακών Αγώνων αποτελεί όνειρο για πολλούς ανθρώπους. Για πρώτη φορά στην ιστορία οι Αγώνες θα διεξαχθούν στη Νότια Αμερική και αυτό δίνει την ευκαιρία σε πολλούς ανθρώπους να βρεθούν στο Ρίο.

Ένας από αυτούς είναι ο Φρανκ Όλμος, ένας δάσκαλος από τη Βενεζουέλα ο οποίος είναι ανάμεσα στους 50.000 εθελοντές των Αγώνων.

Για να καταφέρει να φτάσει από το Καράκας μέχρι το Ρίο χρειάστηκε να αλλάξει δύο λεωφορεία και να κάνει τρεις αλλαγές αεροπλάνων διανύοντας με αυτών των τρόπο τα 6.600χιλιόμετρα της απόστασης των δύο πόλεων. Μάλιστα για να τα καταφέρει έπρεπε κάποιοι φίλοι του να τον βοηθήσουν οικονομικά πουλώντας ακόμα και φωτοτυπικά μηχανήματα.

"Η ευκαιρία να βρεθώ στο Ρίο είναι μοναδική. Ήρθα μέχρι εδώ για να βοηθήσω. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που έρχομαι εδώ. Για να τα καταφέρω χρειάστηκε κάποιοι φίλοι μου να πουλήσουν τα φωτοτυπικά τους μηχανήματα για να βρω χρήματα. Εκείνοι ήταν που κάλυψαν τα έξοδα για τα αεροπορικά μου εισιτήρια, ενώ άλλαξα δύο λεωφορεία για να φτάσω από το Καράκας στα σύνορα με τη Βραζιλία" ανέφερε αρχικά σε δηλώσεις που έκανε.

Μάλιστα, ο επίσημος λογαριασμός του Ρίο στο twitter για να τον τιμήσει έφτιαξε ένα γράφημα με τη διαδρομή που ακολούθησε:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ