ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σοκ με Γουίμπερ!

Σοκ με Γουίμπερ!

Η Αμερικανίδα Τζόρντιν Γουίμπερ, το μεγάλο φαβορί των Ολυμπιακών Αγώνων, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον τελικό του σύνθετου ατομικού.

Η... κατάρα που συνοδεύει την παγκόσμια πρωταθλήτρια στο σύνθετο ατομικό της ενόργανης γυμναστικής "χτύπησε" και στο Λονδίνο. Η καλύτερη γυμνάστρια στον κόσμο δεν παίρνει ποτέ τη νίκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση η παγκόσμια πρωταθλήτρια Τζόρντιν Γουίμπερ δεν θα αγωνιστεί καν στον τελικό του σύνθετου ατομικού.

Η 17χρονη Αμερικανίδα γυμνάστρια συγκέντρωσε υψηλή βαθμολογία, ωστόσο δύο συμπατριώτισσες της είχαν καλύτερη βαθμολογία και την άφησαν εκτός τελικού. Κάθε χώρα έχει δικαίωμα συμμετοχής με δύο αθλήτριες στους τελικούς της ενόργανης και στην προκειμένη περίπτωση η Αλεξάντρα Ράισμαν και η Γκάμπι Ντάγκλας τα πήγαν καλύτερα από τη Γουίμπερ.

Η Γουίμπερ, μια δυναμική και λιγότερο χαρισματική γυμνάστρια την οποία έχουν συγκρίνει με τη Σον Τζόνσον, είχε την ίδια τύχη και στους ασύμμετρους ζυγούς (σ.σ. τρίτη μετά τη Ντάγκλας και την Κάιλα Ρος).

Έτσι θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο στο σύνθετο ομαδικό με την πανίσχυρη αμερικανική ομάδα και αν καταφέρει να προκριθεί, στο έδαφος.

Θεωρείται απίθανο να αποσυρθεί από τον Μπέλα και τη Μάρθα Κάρολι, τους προπονητής των ΗΠΑ, η Ράισμαν και να αντικατασταθεί από τη Γουίμπερ. Η Ντάγκλας είναι η νικήτρια στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ