ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι οπαδοί της Αργεντινής υμνούν με τραγούδι τον Τζινόμπιλι

Οι οπαδοί της Αργεντινής υμνούν με τραγούδι τον Τζινόμπιλι

Ο Μανού Τζινόμπιλι έριξε τίτλους τέλους στην καριέρα του στην εθνική Αργεντινής και οι φίλοι της "αλμπισελέστε" του αφιέρωσαν ένα ξεχωριστό σύνθημα στο φινάλε του αγώνα με τις ΗΠΑ (video).

Ο προημιτελικός του ολυμπιακού τουρνουά κόντρα στις ΗΠΑ που βρήκε την Αργεντινή να γνωρίζει την ήττα (75-108) αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του Μανού Τζινόμπιλι με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, με τον σούπερ σταρ των San Antonio Spurs να αποχωρεί στα 39 του χρόνια από τη διεθνή δράση.

Το τέλος του αγώνα βρήκε όλους τους παίκτες της Team USA να αγκαλιάζουν τον Τζινόμπολι θέλοντας να αποδώσουν φόρο τιμής σε έναν από τους σπουδαιότερους αθλητές που έχει αναδείξει η Αργεντινή σε όλα τα σπορ ενώ και ο κόσμος φρόντισε να δείξει την αγάπη προς το πρόσωπό του με έναν ακόμα πιο συγκινητικό τρόπο.

Οι οπαδοί της Αργεντινής υμνούν με τραγούδι τον Τζινόμπιλι

Αυτός ήταν ένα σύνθημα που άρχισαν να φωνάζουν λίγο έξω από το γήπεδο οι φανς της Αργεντινής και το οποίο ανέφερε τα εξής: "Ευχαριστούμε πολύ... Μανού. Μας έδωσες το μετάλλιο, μας έδωσε τη χαρά, δεν θα ξεχάσουμε ποτέ στη ζωή μας αυτό που έκανες στην Αθήνα". Με την Αθήνα να συνιστά φυσικά το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο που κατέκτησαν στη χώρα μας το 2004 ο Τζινόμπολι και η παρέα του.

Οι οπαδοί της Αργεντινής είχαν γενικότερα μεγάλο ενθουσιασμό και φρόντισαν να τον δείξουν με τις φωνές και τα τραγούδια τους εντός και εκτός γηπέδου, στο πλαίσιο της αναμέτρησης της ομάδας τους με τις ΗΠΑ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ