ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Ισπανοί ευχαριστήθηκαν την τελετή έναρξης στο Ρίο

Οι Ισπανοί ευχαριστήθηκαν την τελετή έναρξης στο Ρίο

Η εθνική ομάδα μπάσκετ της Ισπανίας έβγαλε φωτογραφία κατά την διάρκεια της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο. Έτοιμοι για το τρίτο τους σερί μετάλλιο στην διοργάνωση οι Πρωταθλητές Ευρώπης.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Ρίο ξεκίνησαν, οι Ισπανοί ευχαριστήθηκαν την τελετή έναρξης και κατά την διάρκεια της, έβγαλαν αναμνηστική φωτογραφία.

Ο προπονητής της ομάδας, Σέρτζιο Σκαριόλο, είχε δίπλα του τους Σέρχιο Ροντρίγκεθ, Φελίπε Ρέγιες, Σέρχιο Γιουλ, Ρούντι Φερνάντεθ, Ρίκι Ρούμπιο, Χοσέ Καλντερόν, Ουίλι Ερνανγκόμεζ, Άλεξ Αμπρίνες και Βίκτορ Κλαβέρ.

Στόχος των πρωταθλητών Ευρώπης, οι οποίοι στην δωδεκάδα τους διαθέτουν και τους Πάου Γκασόλ, Κάρλος Ναβάρο και Νίκολα Μίροτιτς, να κατακτήσουν το τρίτο τους σερί μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες (πήραν το 2008 στο Πεκίνο και το 2012 στο Λονδίνο), αλλά και να φτάσουν στον τελικό, ώστε να κοντράρουν το μεγάλο φαβορί του τουρνουά, την team USA.

Οι Ισπανοί θα κάνουν πρεμιέρα κόντρα στην Κροατία την Κυριακή (7/8) και στον όμιλο τους έχουν, επίσης, ομάδες όπως την (οικοδέσποινα) Βραζιλία, την Νιγηρία, την Λιθουανία, αλλά και την Αργεντινή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ