BEACH VOLLEY

Να περάσουν οι επόμενες για Αρβανίτη και Τσιαρτσιάνη

Να περάσουν οι επόμενες για Αρβανίτη και Τσιαρτσιάνη

Οι Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη πανηγύρισαν μια ακόμη μεγάλη νίκη στο Γκραν Σλαμ της Γιοκοχάμα. Αυτή την φορά επικράτησαν με 2-1 των Βραζιλιάνων Κάρολ / Μαρία Κλάρα και εξασφάλισαν την πρόκριση στον πρώτο νοκ άουτ γύρο.

Την ξέφρενη πορεία τους στο Γκραν Σλαμ της Γιοκοχάμα συνεχίζουν οι Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη. Οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες του μπιτς βόλεϊ, έκαναν το "2 στα 2" στον τρίτο όμιλο και ελπίζουν σε ακόμα καλύτερη συνέχεια.

Τα κορίτσια νίκησαν σε ένα ακόμη τρίτο σετ, αυτή την φορά τις Βραζιλιάνες Maria Clara/Carol με 2-1 (21-19, 17-21, 15-12) και έχουν περάσει στην επόμενη φάση. Από τα αυριανά (24/7) αποτελέσματα θα κριθεί η κατάταξη στον όμιλο για την φάση των νοκ άουτ.

Μάλιστα είναι η μοναδική ομάδα, που στον δύσκολο 3ο όμιλο έχει σημειώσει δύο νίκες. Την Παρασκευή (24/7), αγωνίζονται με τις Τζουλιάνα / Αντονέλι για την πρώτη θέση του ομίλου.

Κι ενώ εσείς μόλις ξεκινάτε τη μέρα σας εμείς εδώ έχουμε τελειώσει ήδη με το παιχνίδι της ημέρας. Κερδίσαμε σε ένα ακόμη...

Posted by Vicky Arvaniti Maria Tsiartsiani on Wednesday, July 22, 2015
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ