ΣΤΗΛΕΣ

Ζητάει 1.000.000 likes για να δει τη Μπράντφορντ στο "Γουέμπλεϊ"

Ζητάει 1.000.000 likes για να δει τη Μπράντφορντ στο "Γουέμπλεϊ"

Οπαδός της Μπράντφορντ ανέβασε φωτογραφία του στο Facebook και ζητάει 1 εκατομμύριο likes ώστε να ταξιδέψει από την Αυστραλία στην Αγγλία και να δει την ομάδα του στον τελικό του Λιγκ Καπ. Διαβαστε λεπτομέρειες.

Η Μπράντφορντ υπέγραψε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου καθώς αν και ομάδα της Λιγκ 2 πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Λιγκ Καπ, και ένας οπαδός της ετοιμάζεται να "καταπιεί" χιλιάδες χιλιόμετρα για να την δει από κοντά.

Υπάρχει όμως μία προϋπόθεση που πρέπει να τηρηθεί προκειμένου να δηλώσει "παρών" στο "Γουέμπλεϊ" στο ιστορικό ραντεβού της 24ης Φεβρουαρίου.

"Η γυναίκα μου λέει πως αν αποκτήσω ένα εκατομμύριο likes μπορώ να πάω να δω τη Μπράντφορντ Σίτι στο Γουέμπλεϊ (ζω στην Αυστραλία)", είναι το μήνυμα που στέλνει μέσω πλακάτ ο Ντέιβιντ Μπάουερς, και το οποίο μπορεί να δει κανείς μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας στο Facebook (υπάρχει και σχετικό λινκ στη σελίδα της Μπράντφορντ στο Facebook).

Ζητάει 1.000.000 likes για να δει τη Μπράντφορντ στο "Γουέμπλεϊ"

Πέρα από το μήνυμα στο πλακάτ, ο πιστός οπαδός της Μπράντφορντ έγραψε στη σελίδα του: "Διάβασα αρκετά σχόλια που μου έλεγαν να κρατήσω τα χρήματά μου από τη στιγμή που θα περνούσε η Σουόνσι.

Δεν έχει να κάνει με το να πάω στο Γουέμπλεϊ και να δω τη Μπράντφορντ να νικάει αλλά με το να μπορώ να κοιτάω πίσω μετά από χρόνια και να λέω πως ήμουν και εγώ εκεί όταν η Μπράντφορντ έφτασε σε έναν τελικό Κυπέλλου.

Το αποτέλεσμα του τελικού δεν μετράει επειδή αυτή τη στιγμή γράφει ιστορία".

Να σημειωθεί ότι ο οπαδός των "Bantams" ανέβασε τη φωτογραφία του στο Facebook το απόγευμα της Τετάρτης και από τότε σχεδόν 380.000 άνθρωποι έχουν κάνει like. Θα τα καταφέρει άραγε να κάνει το ιστορικό αυτό ταξίδι;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ