ΣΤΗΛΕΣ

Τόπλες η "Ελληνίδα" Ιρίνα Σάικ!

Τόπλες η "Ελληνίδα" Ιρίνα Σάικ!

Η σύντροφος του Κ. Ρονάλντο, Ιρίνα Σάικ έκανε μία τόπλες φωτογράφηση που κόβει την ανάσα αλλά δεν έμεινε εκεί: απάντησε στους επικριτές του CR7 ενώ μίλησε και για το ελληνικό όνομά της (φωτογραφίες).

Το φετινό καλοκαίρι δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποιος -επηρεασμένος και από τον τραυματισμό του στο φινάλε της σεζόν- δεν μπόρεσε να βοηθήσει όσο θα ήθελε την Πορτογαλία για να βρεθεί στα νοκ-άουτ ματς του Μουντιάλ, ωστόσο το έτερον ήμισύ του διατηρεί τις μετοχές της σε δυσθεώρητα ύψη!

Η Ιρίνα Σάικ είναι εντυπωσιακή στην τόπλες φωτογράφηση που έκανε για το περιοδικό Maxim, όπου φιγουράρει μάλιστα στο εξώφυλλό του για το τέυχος Ιουλίου/Αυγούστου 2014, και πέρα από τις "hot" πόζες που προσέφερε στους αμέτρητους φανς της έδωσε και αρκετές "ειδήσεις".

Και αυτό γιατί αναφέρθηκε σε μίνι συνέντευξη που παραχώρησε τόσο στον Κριστιάνο Ρονάλντο και τους... εχθρούς του, όσο και στην καριέρα της στο μόντελινγκ αλλά και στο... ελληνικό όνομά της με αφορμή το κινηματογραφικό ντεμπούτο της στην ταινία "Hercules" όπου υποδύεται τη σύζυγο του Ηρακλή, Μεγάρα, παίζοντας στο πλευρό του Ντουέιν Τζόνσον.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η 28χρονη Ρωσίδα supermodel:

Για τους... haters του Κριστιάνο: "Δεν με νοιάζει η γνώμη του κόσμου και ούτε τον Κριστιάνο τον νοιάζει. Σε κάποιους αρέσεις, κάποιοι σε μισούν. Πρέπει να είσαι δυνατός".

Για το μόντελινγκ: "Για μένα είναι δουλειά, δεν είναι χόμπι του στιλ "Έβγαλα 20.000 δολάρια και θα τα ξοδέψω σε παπούτσια!" Ποιο είναι το κομμάτι που μου αρέσει περισσότερο; Το οικονομικό κομμάτι. Η ανεξαρτησία".

Για την ηθοποιία: "Κάθε φορά που παίρνω ένα σενάριο έχει να κάνει με μπαργούμαν, στρίπερ. Και δεν νομίζω ότι θα ήμουν κακή μπαργούμαν ή στρίπερ, αλλά σενάριο με Ελληνική μυθολογία; Το Ιρίνα είναι ελληνικό όνομα οπότε σκέφτομαι: "Μήπως είναι μοίρα;"

Η φωτογράφηση της Ιρίνα Σάικ για το Maxim:

Τόπλες η "Ελληνίδα" Ιρίνα Σάικ!
Τόπλες η "Ελληνίδα" Ιρίνα Σάικ!
Τόπλες η "Ελληνίδα" Ιρίνα Σάικ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ