ΣΤΗΛΕΣ

Το Twitter "έκαψε" τον Άιρλαντ!

Stephen Ireland twitter pic smoling a Shisha.
Stephen Ireland twitter pic smoling a Shisha. STEPHEN IRELAND TWITTER PIC SMOLING A SHISHA.

Ο Στίβεν Άιρλαντ βρίσκεται στη "μπούκα του κανονιού" της Άστον Βίλα, ύστερα από την ανάρμοστη φωτογραφραφία του που ανέβασε στο Twitter της η σύντροφός του (pics).

Η Τζέσικα Λόουλορ πόσταρε μία φωτογραφία του αγαπημένου της όπου εικονίζεται να καπνίζει μία αιγυπτιακή πίπα και να κρατάει ένα ποτήρι με ποτό, ενώ για να κάνει τα πράγματα χειρότερα συνόδευσε την εικόνα με την ακόλουθη λεζάντα:

"Shisha pipe, αλκοόλ και χριστουγενιάτικα τραγούδια. Δεν γίνεται καλύτερα".

Το τάιμινγκ πάντως δεν ήταν και το πλέον ενδεδειγμένο, καθώς η φωτογραφία αναρτήθηκε μόλις 24 ώρες αφότου ο Άιρλαντ έπαιξε (και τραυματίστηκε) στον αγώνα με την Άρσεναλ και την ίδια εβδομάδα που ο συμπαίκτης του στη Βίλα, Μπάρι Μπάναν, συμμετείχε σε καμπάνια για την αποφυγή κατανάλωσης αλκοόλ από τους οδηγούς.

Το Twitter "έκαψε" τον Άιρλαντ!

Ο Στίβεν Άιρλαντ σε στιγμές... χαλάρωσης

Από την πλευρά του, ο Άλεξ ΜακΛις επιδίωξε άμεσα συνάντηση με τον παίκτη, και μετά την ολοκλήρωση του ραντεβού τους, δήλωσε:

"Μίλησα μαζί του αλλά δεν υπάρχει κάτι που θέλω να συζητήσω. Δεν ξέρω τι έκανε. Χρησιμοποιούσε αυτή την πίπα; Ο τρόπος που ζουν τη σημερινή εποχή οι παίκτες όπου τουιτάρουν και ανεβάζουν φωτογραφίες τους στο ίντερνετ είναι κάτι ξένο προς εμένα".

Περιττό να ειπωθεί πως τα τελευταία "καμώματα" του Άιρλαντ έχουν εξοργίσει αφάνταστα τους οπαδούς των "χωριατών", οι οποίοι βλέπουν έναν παίκτη που αποκτήθηκε έναντι 8.000.000 λιρών πέρυσι τέτοια εποχή (από τη Μάντσεστερ Σίτι) να πρωταγωνιστεί περισσότερο εκτός, παρά εντός γηπέδου.

Το Twitter "έκαψε" τον Άιρλαντ!

Η Τζέσικα Λόουλορ, η οποία "έκαψε" τον άσο της Βίλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ