ΣΤΗΛΕΣ

Το νέο Football Manager... 1888!

Το νέο Football Manager... 1888!

Έναν έξυπνο τρόπο βρήκε η εταιρία παραγωγής του δημοφιλούς παιχνιδιού Football Manager, για διασκεδάσει της εντυπώσεις την ημέρα της Πρωταπριλιάς. Δημιουργώντας ένα... εικονικό Football Manager της χρονιάς 1888, από την πρώτη σεζόν του αγγλικού πρωταθλήματος, κατάφερε να ξεγελάσει αρκετούς.(pics)

Η εταιρία παραγωγής, του δημοφιλούς παιχνιδιού σ' όλους σχεδόν τους ποδοσφαιρόφιλους, Football Manager, σκέφτηκε ένα αρκετά πρωτότυπο τρόπο για να ξεγελάσει κάποιους, την ημέρα της Πρωταπριλιάς.

Σχεδίασε στη σελίδα της, μια έκδοση του παιχνιδιού από τη σεζόν 1888, την πρώτη χρονιά του αγγλικού πρωταθλήματος, δημιουργώντας μάλιστα και εικόνες του παιχνιδιού... βγαλμένες από τα παλιά!

Όπως γράφει στη σελίδα της, σ΄αυτό το παιχνίδι, οι επίδοξοι προπονητές θα έχουν άλλους κανόνες. Δεν υπάρχουν αλλαγές κατά τη διάρκεια των αγώνων, δεν υπάρχει ο κανονισμός του οφ-σάιτ, ενώ τα "δολοφονικά" τάκλιν δεν έχουν σοβαρές ποινές. Ακόμα, οι ποδοσφαιρστές θα μπορούν να αποσυρθούν μετά από ένα σοβαρό τραυματισμό τους, ή θα μπορούν να φύγουν από την ομάδα για να υπηρετήσουν τη θητεία τους στο στρατό!

Φυσικά τα χρώματα, που επικρατούν σε ταξιδεύουν στο παρελθόν, δίνοντας στους χρήστες την δυνατότητα να μανατζάρουν, μια εκ των 12 ομάδων που συμμετείχαν στο πρώτο αγγλικό πρωτάθλημα της σεζόν 1888-89. Ενώ, όπως βλέπουμε και από τις εικόνες οι τακτικές "πάνε περίπατο", με όλους σχεδόν τους παίκτες να παίζουν στην επίθεση.

Δείτε τις εικόνες που ανέβασε στη σελίδα της:

Το νέο Football Manager... 1888!
Το νέο Football Manager... 1888!
Το νέο Football Manager... 1888!
Το νέο Football Manager... 1888!

Δεν ήταν λίγοι, αυτοί που ενθουσιάστηκαν με την προοπτική να μανατζάρουν μια ομάδα στο πρώτο αγγλικό πρωτάθλημα και να τεστάρουν τις ικανότητες τους.

Στο τέλος βέβαια, εύχεται καλή Πρωταπριλιά σ' όλους, καταρρίπτοντας το όνειρο των ορισμένων επίδοξων... προπονητών να πραγματοποιήσουν το ταξίδι τους στο χρόνο!

Το νέο Football Manager... 1888!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ