ΣΤΗΛΕΣ

To ευτράπελο της χρονιάς με Γκραντ!

To ευτράπελο της χρονιάς με Γκραντ!

Ο Άβραμ Γκραντ άφησε το σημειωματάριό του κοντά στον πάγκο κατά τη διάρκεια του Μ. Σίτι-Γουέστ Χαμ, για να το δει λίγο μετά εντός αγωνιστικού χώρου να το διαβάζει ο... διαιτητής Χάουαρντ Γουέμπ. Δείτε το βίντεο!

Η Γουέστ Χαμ δεν κατάφερε την περασμένη Κυριακή στο "Σίτι οφ Μάντσεστερ" να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού, χάνοντας με 2-1 από τη Μάντσεσετερ Σίτι, όμως κατάφερε μέσω του προπονητή της να προσφέρει στο αγγλικό ποδοσφαιρικό κοινό (και όχι μόνο) μία φάση που θέτει υποψηφιότητα για highlight της χρονιάς.

Αυτή έλαβε χώρα στο 80ο λεπτό, όταν ο Άβραμ Γκραντ πέταξε προς το μέρος του πάγκου της ομάδας το σημειωματάριό του, όμως δεν είχε υπολογίσει τον δυνατό αέρα που φυσούσε εκείνη την ώρα με αποτέλεσμα να βρεθεί σε κατάσταση αμηχανίας λίγο αργότερα.

Και αυτό γιατί το σημειωματάριό του βρέθηκε από τον αέρα μέσα στο γήπεδο, με τον "άρχοντα του αγώνα" Χάουαρντ Γουέμπ να μαζεύει αρκετές σελίδες από αυτό και να τις επιστρέφει στον τεχνικό των "σφυριών".

Ο Άγγλος διεθνής ρέφερι δεν έχασε μάλιστα την ευκαιρία να κάνει και το σχετικό "πείραγμα" στον Ισραηλινό, προσποιούμενος ότι διάβαζε κάποιες από τις σημειώσεις για να δει τί οδηγίες έδινε στους παίκτες του ο Γκραντ.

Επιμύθιο: Η Πρέμιερ Λιγκ προσφέρει θέαμα εντός και εκτός γηπέδου...

To ευτράπελο με τον Άβραμ Γκραντ από το 5.07 του video και μετά:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ