ΣΤΗΛΕΣ

Το ιπτάμενο παπούτσι του Τουράν κατέληξε στην... τούρτα του!

Το ιπτάμενο παπούτσι του Τουράν κατέληξε στην... τούρτα του!

Ο Αρντά Τουράν συμπληρώνει 28 χρόνια ζωής και οι φίλοι του βρήκαν έναν ξεχωριστό τρόπο να το γιορτάσουν: με το παπούτσι του που έγραψε ιστορία στο Ατλέτικο-Μπαρτσελόνα να παίρνει θέση πάνω στην τούρτα του!

Ο Αρντά Τουράν πρωταγωνίστησε αναντίρρητα στην πιο "θεαματική" φάση του Ατλέτικο-Μπαρτσελόνα που έλαβε χώρα το βράδυ της Τετάρτης (στο πλαίσιο του δεύτερου προημιτελικού των δύο ομάδων για το Copa del Rey) καθώς πάνω στα νεύρα του την ώρα του ματς εκτόξευσε το ένα από τα δύο παπούτσια του με στόχο το βοηθό που όμως δεν τιμωρήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή.

Το εντυπωσιακό στην όλη ιστορία είναι πως το συγκεκριμένο παπούτσι που έγινε "ιπτάμενο αντικείμενο" κατέληξε στην τούρτα των γενεθλίων του. Αργά το βράδυ της Πέμπτης ο Τούρκος άσος των "κολτσονέρος" γιόρτασε τα 28α γενέθλιά του (τα κλείνει σήμερα) και οι φίλοι του φρόντισαν να του ετοιμάσουν μία ξεχωριστή τούρτα, με ένα ζαχαρένιο παπούτσι να τοποθετείται ως διακοσμητικό πάνω σε αυτή.

Σημειώνεται πως η φωτογραφία από την ιδιαίτερη αυτή τούρτα δημοσιεύτηκε από τον αδερφό του Αρντά Τουράν, Οκάν, μέσω του επίσημου λογαριασμού στο Instagram.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ