ΣΤΗΛΕΣ

Τα έβαλε και με τους... κηπουρούς ο Γουαρδιόλα!

Bayern Munich's coach Pep Guardiola reacts during their Champions League quarterfinal first leg soccer match against Porto at Dragao stadium in Porto April 15, 2015.   REUTERS/Miguel Vidal  - RTR4XI6G
Bayern Munich's coach Pep Guardiola reacts during their Champions League quarterfinal first leg soccer match against Porto at Dragao stadium in Porto April 15, 2015. REUTERS/Miguel Vidal - RTR4XI6G REUTERS

Μετά την επίθεση στους γιατρούς της ομάδας, τώρα κυκλοφορεί video που δείχνει τον Πεπ Γουαρδιόλα να κάνει παρατηρήσεις στους ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι για το χορτάρι του "Ντραγκάο".

Ενός κακού μύρια έπονται. Μετά τη βαριά ήττα της Μπάγερν με 3-1 από την Πόρτο στον πρώτο προημιτελικό του Champions League ήρθαν οι ομαδικές παραιτήσεις των μελών του ιατρικού επιτελείου των Βαυαρών και ο άνθρωπος που φέρεται να βρίσκεται σε πιο άβολη θέση από όλους στο σύλλογο είναι ο Πεπ Γουαρδιόλα.

Όχι μόνο για το άσχημο αποτέλεσμα των Βαυαρών που τους βάζει με την πλάτη στον τοίχο ενόψεις της ρεβάνς στην "Allianz Arena" αλλά και για το ντόρο που ξέσπασε με το ιατρικό τιμ της ομάδας καθώς πληθαίνουν τα σενάρια που θέλουν τον Ισπανό τεχνικό να τους οδήγησε στην πόρτα της εξόδου.

"Δεν είναι αλήθεια ότι παραπονέθηκα για τους τραυματισμούς μετά τον αγώνα με την Πόρτο, δεν έχω χρόνο για να κάνω παράπονα", διευκρίνισε ο Πεπ Γουαρδιόλα σε συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή, ωστόσο ένα video από το πρόσφατο παρελθόν έρχεται να τον διαψεύσει αλλά και να δημιουργήσει ερωτηματικά.

Σε αυτό, ο πρώην τεχνικός της Μπαρτσελόνα εμφανίζεται να είναι έξαλλος κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Μπάγερν με τη Λεβερκούζεν για το γερμανικό Κύπελλο και να χειροκροτεί σε ειρωνικό τόνο μέλη του ιατρικού επιτελείου , σε ένα ματς όπου ο Μεχντί Μπενατιά αποχώρησε τραυματίας στο 34ο λεπτό!

Το εντυπωσιακό είναι πως έκανε την εμφάνισή του και δεύτερο video που "καίει" τον Γουαρδιόλα καθώς σε αυτό ο 44χρονος τεχνικός εμφανίζεται παραμονές του αγώνα με την Πόρτο να κάνει έντονες παρατηρήσεις στους ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι για τη συντήρηση του γηπέδου.

Συγκεκριμένα, ο Γουαρδιόλα τους ζητάει να μην κοιμούνται πάνω στη δουλειά τους και να είναι πιο κινητικοί...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ