ΜΠΑΓΕΡΝ

Το χειροκρότημα που "καίει" τον Γουαρδιόλα

Το χειροκρότημα που "καίει" τον Γουαρδιόλα

Μπορεί ο Πεπ Γουαρδιόλα να ισχυρίζεται ότι ουδέποτε παραπονέθηκε για το ιατρικό επιτελείο της Μπάγερν, ωστόσο η κόντρα με μέλη αυτού φαίνεται να έχει και προηγούμενα επεισόδια. (VIDEO)

Η Μπάγερν έχασε με 3-1 από την Πόρτο, στο πρώτο ματς των προημιτελικών του Champions League. Ο γιατρός των Βαυαρών και το επιτελείο αυτού, παραιτήθηκαν μία ημέρα μετά. Ο τεχνικός της Μπάγερν, Πεπ Γουαρδιόλα, την επομένη της παραίτησης αρνείται ότι ήταν αυτός που τη ζήτησε, ενώ ξεκαθάρισε και ότι ουδέποτε παραπονέθηκε.

Το τελευταίο όμως, ελέγχεται. Ο Καταλανός τεχνικός, εμφανίζεται σε βίντεο της αναμέτρησης της Μπάγερν με τη Λεβερκούζεν για το γερμανικό Κύπελλο, στις 8 Απριλίου, να είναι έξαλλος και να χειροκροτεί σε ειρωνικό τόνο μέλη του ιατρικού επιτελείου.

Σε εκείνο το ματς, η Μπάγερν πέρασε στη διαδικασία των πέναλτι τη Λεβερκούζεν, ωστόσο έχασε τον Μεχντί Μπενατιά, ο οποίος αποχώρησε στο 34ο λεπτό, τραυματίας.

"Ήταν η αντίδραση μου, για την απογοήτευση. Δεν έχει καμία σχέση με το γιατρό.", υποστήριξε, την Παρασκευή, σχετικά. Εάν έπεισε, είναι άλλο θέμα.

Δείτε στο παρακάτω video την αντίδραση του Γουαρδιόλα, μετά τον τραυματισμό του Μπενατιά:

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ