ΣΤΗΛΕΣ

Στο κυνήγι του "πετεινού" Ροναλντίνιο

Στο κυνήγι του "πετεινού" Ροναλντίνιο

Ο τεχνικός της Πουέμπλα, Χοσέ Λουίς Σάντσες Σόλα "Τσέλις", βρήκε έναν ιδιαίτερο τρόπο προκειμένου να ενισχύσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του, ενόψει της αναμέτρησης με την Κερέταρο, νέα ομάδα του Ροναλντίνιο.

Ο Ροναλντίνιο συνεχίζει την καριέρα του στη Κερέταρο το παρατσούκλι της οποίας στο Μεξικό είναι "λευκοί πετεινοί", και το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα της χώρας απέναντι στην Πουέμπλα δεν αναμένεται να είναι και τόσο νηφάλιο, σύμφωνα με τα όσα τουλάχιστον σχεδιάζει ο προπονητής της ομάδας στις προπονήσεις.

Ο Χοσέ Λουίς Σάντσες Σόλα "Τσέλις" υποχρέωσε πέντε ποδοσφαιριστές της ομάδας του, ανάμεσα τους και τον γνωστό πρώην διεθνή επιθετικό Κουατεμόκ Μπλάνκο, να προπονηθούν με μάσκες λύκου και σκύλου, κατά τη διάρκεια προπονητικού διπλού. Πέρα από τον Μπλάνκο τις μάσκες φόρεσαν οι Χουάν Κάρλος Κάτσο, Μάριο ντε Λούνα, Χόρχε δε λα Μπαρέρα και Ένγκαρ Μεχία.

Το παιχνίδι είναι κρίσιμο για την Πουέμπλα και μία ενδεχόμενη νίκη επί της Κερέταρο θα τις δώσει βαθμολογικές ανάσες για τη μάχη που δίνει προκειμένου να αποφύγει τον υποβιβασμό. Εκτός και αν ο Ροναλντίνιο, που όπως όλα δείχνουν θα ντεμπουτάρει με τη νέα του ομάδα σε αυτή την αναμέτρηση, έχει διαφορετική άποψη.

Πηγή: Estadio.mx

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ