ΣΤΗΛΕΣ

Σοκ! Δείτε τι έκανε ο αστυνομικός στους ταραξίες μπασκετμπολίστες

Σοκ! Δείτε τι έκανε ο αστυνομικός στους ταραξίες μπασκετμπολίστες

Κάτι που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί! Αστυνομικός στη Φλόριντα επενέβη για να σταματήσει ένα μονό στο δρόμο ανάμεσα σε ταραξίες μπασκετμπολίστες. Και συνέβη το αναπάντεχο!

Η ιστορία έχει ως εξής: Στις 15 Ιανουαρίου στο Γκέινσβιλ της Φλόριντα ο αστυνομικός Μπόμπι Ουάιτ κατέφθασε με το περιπολικό του στο σημείο όπου είχε γίνει επίσημη καταγγελία για διατάραξη κοινής ησυχίας. Δύο παιδιά έπαιζαν μπάσκετ και ο αστυνομικός τους πλησίασε και τους εξήγησε πως έχει η κατάσταση. Στη συνέχεια έπιασε τη μπάλα και την πέταξε στο καλάθι, ξεκινώντας να παίζει μονό 2 εναντίον 1 μαζί τους.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν μαζεύτηκαν και άλλα παιδιά εκείνο το απόγευμα. Ο αστυνομικός υποχρεώθηκε να αποχωρήσει ατάκτως φωνάζοντας όμως "αύριο θα επιστρέψω με ενισχύσεις".

Εννοούσε τον Σακίλ Ο'Νιλ! Αυτός, ο "Σακ", ορισμένοι συνάδελφοι του και παιδιά της γειτονιάς έπαιξαν ένα ωραίο μονό, με τον θηριώδη σέντερ να κλέβει (αναμενόμενο) την παράσταση.

Τις τελευταίες ημέρες το πήγε ακόμη πιο μακριά: ο "μπασκετόμπατσος" όπως τον αποκαλούν πλέον (ελεύθερη και ολίγον ατυχής μετάφραση για το "Basketball Cop") έφτιαξε ένα ολοκαίνουργιο γήπεδο σε εκείνη τη γειτονιά για τα παιδιά, υπογράφοντας το με το σλόγκαν "HoopsNotCrime". Το εγκαινίασε φέρνοντας μαζί του ένα μέλος των Χάρλεμ Γκλόμπτροτρες. Στα πλαίσια αυτά ανακοίνωσε την δημιουργία του φιλανθρωπικού ιδρύματος "Basketball Cop Foundation", που θα χορηγεί αθλητικό υλικό στα παιδιά της γειτονιάς του Γκέινσβιλ.

The “basketball cop” made a brand new court and started a foundation for the kids in his neighborhood

Posted by NowThis on  Thursday, February 25, 2016

Ο Μπόμπι Ουάιτ επομένως μπορούμε να πούμε ότι "πέρασε χειροπέδες στον προσωπικό του αντίπαλο".

Ή ότι "συνέλαβε την άμυνα κοιμώμενη".

Ή ότι "πήρε το όπλο του".

Ή ότι το να "καρφώνεις στον αστυνομικό" πήρε ένα εντελώς διαφορετικό νόημα.

(κόλλησα...)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ