ΣΤΗΛΕΣ

Σε στριπτιζάδικο στη Μόσχα η Ρόμα

Σε στριπτιζάδικο στη Μόσχα η Ρόμα

Ύστερα από την ισοπαλία με την ΤΣΣΚΑ, μερικοί παίκτες της Ρόμα θέλησαν να... ξεσκάσουν κάνοντας επίσκεψη σε strip club της Μόσχας. Δυστυχώς για αυτούς οι παραράτσι ήταν εκεί (φωτογραφίες).

Σαν να μην έφτανε στους οπαδούς της Ρόμα η ψυχρολουσία που δέχτηκε η ομάδα τους στο 93ο λεπτό κόντρα στην ΤΣΣΚΑ ( ισοφαρίστηκε 1-1 ) ήρθε λίγες ώρες αργότερα ένα ακόμα γεγονός για να αναστατώσει το ήρεμο κλίμα στο στρατόπεδο των "τζαλορόσι".

Αυτό έχει να κάνει με την νυχτερινή εξόρμηση μερικών παικτών του Ρούντι Γκαρσία στο στριπτιζάδικο "Egoist Gold" της Μόσχας (είχαν πάρει άδεια από τον προπονητή τους για να αφήσουν το ξενοδοχείο), με τους ντόπιους παπαράτσι να τους παρακολουθούν και να τους απαθανατίζουν κατά την έξοδό τους από αυτό.

Οι Ντανιέλε Ντε Ρόσι και Μάρκο Μποριέλο ήταν μεταξύ των παικτών της Ρόμα που θέλησαν να διασκεδάσουν, ενώ σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην παρέα αυτή δεν βρισκόταν ο καπιτάνο της ομάδας, Φραντσέσκο Τότι.

Τα πράγματα μάλιστα έγιναν ακόμα πιο "άγρια", όταν ήρθαν τετ α τετ οι παίκτες της Ρόμα με τους Ρώσους παπαράτσι, με τους πρώτους να ζητούν από τους φωτογράφους να διαγράψουν τις φωτογραφίες!

"Απλά ήθελα να κάνω μία βόλτα γύρω από την Κόκκινη Πλατεία. Ύστερα όμως αποφάσισαν να έρθουν εδώ και με προσκάλεσαν. Δεν έκανα τίποτα, ειλικρινά.

Απλά κοιτούσα και δεν ήπια καν. Μπορείτε να καταστρέψετε την οικογένειά μας", φέρεται να είπε ο Ντε Ρόσι στους παπαράτσι, με το ρεπορτάζ να αναφέρει ότι λίγες φωτογραφίες κατάφεραν να διασωθούν...

Από την πλευρά του πάντως ο αθλητικός διευθυντής της Ρόμα, Βάλτερ Σαμπατίνι, έσπευσε να υπερασπιστεί τους ποδοσφαιριστές της Ρόμα μετά την "πολεμική" που ξέσπασε για την νυχτερινή τους έξοδο σε στριπτιζάδικο.

"Δυστυχώς δεν είχα μαζί μου το επίσημο κοστούμι διαφορετικά θα είχα πάει και εγώ μαζί τους", δήλωσε χαμογελώντας κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη (27/11) και πρόσθεσε:

"Η ομάδα είχε δύο ώρες άδειας, κάποιοι επέστρεψαν μετά από 2,5 ώρες αλλά δεν είμαστε κέρβεροι, είμαστε μία φιλελεύθερη ομάδα.

Μετά το αποτέλεσμα στο Μάντσεστερ η ομάδα είχε ανάγκη να ξεφύγει για λίγο και το έκαναν βγαίνοντως έξω ως οικογένεια.

Είμαστε χαρούμενοι για το γεγονός ότι η ομάδα θέλει να βρίσκεται μαζί ακόμα και στις στιγμές της διασκέδασής τους".

Οι παίκτες της Ρόμα έξω από strip club στη ρωσική πρωτεύουσα:

Σε στριπτιζάδικο στη Μόσχα η Ρόμα

Σε στριπτιζάδικο στη Μόσχα η Ρόμα

Σε στριπτιζάδικο στη Μόσχα η Ρόμα

Σε στριπτιζάδικο στη Μόσχα η Ρόμα

Σε στριπτιζάδικο στη Μόσχα η Ρόμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ