ΣΤΗΛΕΣ

Σε καμπάνια για πυροτεχνήματα ο Μπαλοτέλι!

Σε καμπάνια για πυροτεχνήματα ο Μπαλοτέλι!

Μετά τη φωτιά που πήρε το σπίτι του από πυροτεχνήματα, ο Μάριο Μπαλοτέλι συμμετέχει σε καμπάνια για το πως να ανάβει κάποιος με ασφάλεια... πυροτεχνήματα. Το μήνυμα του "Super Mario"!

Το ρεπορτάζ των αγγλικών ΜΜΕ των προηγούμενων ημερών ήθελε τον επιθετικό της Σίτι να έχει βάλει (άθελά του) φωτιά στο σπίτι του, διασκεδάζοντας μαζί με τέσσερις φίλους του πετώντας πυροτεχνήματα από παράθυρο μπάνιου, όμως ο ίδιος έδωσε μία διαφορετική διάσταση στα γεγονότα στο πλαίσιο της συμμετοχής του σε καμπάνια για την ασφαλή χρήση των πυροτεχνημάτων.

"Οι εφημερίδες είχαν λανθασμένη πληροφόρηση για μένα και τη φωτιά σπίτι μου. Δεν άναψα εγώ τα πυροτεχνήματα αλλά ένας φίλος μου.

Δεν ήξερα τίποτα μέχρι που άκουσα τις φωνές να έρχονται από το μπάνιο", τόνισε ο "δήμιος" της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "Ολντ Τράφορντ" (πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ στο 6-1 της Σίτι), και πρόσθεσε:

"Ευτυχώς, ουδείς τραυματίστηκε, και απολογήθηκε ο φίλος μου για τη ζημιά σπίτι μου. Αυτό που έκανε ήταν ηλίθιο, θα μπορούσε κάποιος να τραυματιστεί και εγώ ήμουν πολύ θυμωμένος μαζί του.

Τα πυροτεχνήματα μπορεί να γίνουν επικίνδυνα εάν δεν ξέρει κάποιος να τα χρησιμοποιεί. Ο κόσμος θα πρέπει να ακολουθεί τον κώδικα που υπάρχει".

Να σημειωθεί ότι η νέα αυτή καμπάνια στην οποία πρωταγωνιστεί ο άκρως δημοφιλής Μάριο Μπαλοτέλι είναι ενόψει της "Bonfire Night" της 5ης Νοεμβρίου, την ημέρα που κάθε χρόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι αφιερωμένη σε πανηγυρισμούς ,με πυροτεχνήματα και βεγγαλικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ