ΣΤΗΛΕΣ

Φωτιά στο σπίτι του Μπαλοτέλι!

Φωτιά στο σπίτι του Μπαλοτέλι!

Το σπίτι του Μάριο Μπαλοτέλι τυλίχτηκε στις φλόγες καθώς ο "Σούπερ Μάριο" άναψε... πυροτεχνήματα στο μπάνιο. Διαβάστε το story!

Είχε που είχε αρκετούς "πονοκεφάλους" ο Ρομπέρτο Μαντσίνι ενόψει του σούπερ ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουναίτεντ στο "Ολντ Τράφορντ" το μεσημέρι της Κυριακής (15:30), πρόσθεσε έναν ακόμα στο μυαλό του χάρη στον Μάριο Μπαλοτέλι.

Ο νεαρός Ιταλός επιθετικός είδε το σπίτι του να παίρνει φωτιά ελέω πυροτεχνημάτων που άναψε ο ίδιος στο μπάνιο της οικίας του (δεν έχει δοθεί ακόμα η αιτία για αυτή την ενέργειά του), και μένει πλέον να δούμε τι εξηγήσεις θα δώσει ο ίδιος για τη συμπεριφορά του, λίγες ώρες πριν από το μεγάλο ντέρμπι για την ομάδα του.

Όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ, από τη φωτιά που έπιασε στο σπίτι του Μπαλοτέλι τα ξημερώματα του Σαββάτου ο πρώτος όροφος υπέστη σοβαρές ζημιές, με την πυροσβεστική να ειδοποιείται γρήγορα και να προλαβαίνει ώστε να μην εξαπλωθεί το κακό.

Η φωτιά ξεκίνησε από τις πετσέτες του μπάνιου

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το Νησί, ο Μπαλοτέλι διασκέδαζε μαζί με μερικούς φίλους στο σπίτι του, πετώντας πυροτεχνήματα από το παράθυρο του μπάνιου του, αλλά κάποια στιγμή οι πετσέτες του μπάνιου τυλίχτηκαν στις φλόγες, με τη φωτιά να εξαπλώνεται ταχύτατα σε όλο το σπίτι.

Όπως μάλιστα αναφέρει η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας "Guardian", ο Ιταλός διεθνής φορ δεν ήθελε να απομακρυνθεί από το σπίτι του (είχε φτάσει ήδη η αστυνομία μαζί με δύο πυροσβεστικά οχήματα), σε τέτοιο βαθμό ώστε να ξαναμπεί στο εσωτερικό του για να σώσει κάποια χρήματα και μία βαλίτσα.

Βάσει ρεπορτάζ, ο Μπαλοτέλι υπολογιζόταν να ξεκινήσει κόντρα στη Γιουνάιτεντ, μαζί με τους Νταβίντ Σίλβα και Σέρχιο Αγουέρο, όμως είναι άγνωστο πλέον πως θα αντιδράσει ο Μαντσίνι μετά το νέο "κατόρθωμά" του.

Όλα αυτά μάλιστα μία ημέρα μετά τις δηλώσεις του τεχνικού της Σίτι πως ο Μπαλοτέλι "αλλάζει νοοτροπία", αφήνοντας πίσω τις "τρέλες" που τον συνόδευαν από τότε που μετακόμισε στο Μάντσεστερ από την Ίντερ το καλοκαίρι του 2010 έναντι 25.000.000 λιρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ