ΣΤΗΛΕΣ

Προσβλητικό πανό κατά της Μίλαν από Τζακερίνι

Προσβλητικό πανό κατά της Μίλαν από Τζακερίνι

Αίσθηση προκάλεσε στην ποδοσφαιρική Ιταλία η διαρροή ενός video, που δείχνει παίκτη της Γιουβέντους να υψώνει μειωτικό πανό κατά των φίλων της Μίλαν κατά τη διάρκεια πανηγυρισμών. Δείτε το.

Οι παίκτες της Γιουβέντους γιόρτασαν με την ψυχή τους την κατάκτηση του φετινού σκουντέτο (αήττητη η "βέκια σινιόρα" σε όλο το πρωτάθλημα με απολογισμό 25 νίκες - 13 ισοπαλίες), όμως ένας από τους παίκτες του Αντόνιο Κόντε "ξέφυγε" στο πλαίσιο των πανηγυρισμών μαζί με τους οπαδούς των "μπιανκονέρι".

Ο λόγος για τον Εμανουέλε Τζακερίνι, με video που είδε την Πέμπτη το φως της δημοσιότητας να δείχνει τον Ιταλό μεσοεπιθετικό να σηκώνει και να επιδεικνύει ένα όχι και τόσο ευγενικό πανό εις βάρος των φίλων της Μίλαν .

"Το γκολ του Μουντάρι βάλτε το στον κώ@@", έγραφε το πανό, με σαφή υπαινιγμό για το περιβόητο ματς του δεύτερου γύρου Μίλαν-Γιουβέντους στο "Μεάτσα" και τις έντονες διαμαρτυρίες των "ροσονέρι" για τον μη καταλογισμό του γκολ του Μουντάρι (η μπάλα είχε περάσει τουλάχιστον ένα μέτρο τη γραμμή πριν την απομακρύνει ο Μπουφόν).

Να σημειωθεί πως ο Τζακερίνι προστίθεται και αυτός στο κλειστό κλαμπ παικτών που έχουν "προκαλέσει" αντίπαλες εξέδρες με τέτοιου είδους πανό, καθώς στο παρελθόν έχουν υποπέσει σε αντίστοιχα "φάουλ" μεταξύ άλλων και οι Μάσιμο Αμπροζίνι (Μίλαν) και Μάρκο Ματεράτσι (Ίντερ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ