ΣΤΗΛΕΣ

"Πιπεράτες" αποκαλύψεις για Ιμπραχίμοβιτς-Αλέγκρι

"Πιπεράτες" αποκαλύψεις για Ιμπραχίμοβιτς-Αλέγκρι

Πριν από λίγο καιρό ο Τζανλούκα Τζαμπρότα είχε αποκαλύψει τον καυγά μεταξύ Ιμπραχίμοβιτς και Αλέγκρι.Τώρα Ιταλίδα μοντέλα έρχεται να ρίξει "λάδι στη φωτιά" λέγοντας πως τσακώθηκαν για... τα μάτια της!

Αίσθηση είχε προκαλέσει την περασμένη εβδομάδα ο πρώην άσος της Μίλαν, Τζανλούκα Τζαμπρότα, ο οποίος μέσω της αυτοβιογραφίας του αποκάλυψε πως Ιμπραχίμοβιτς και Αλέγκρι είχαν πρωταγωνιστήσει σε "χονδρό" επεισόδιο κατά τη διάρκεια εκτός έδρας αγώνα με την Άρσεναλ στο Champions League.

Η ιστορία αυτή αναδύεται τώρα εκ νέου στην επιφάνεια καθώς η Τσετσίλια Καπριότι, ένα από τα διασημότερα showgirls στο χώρο της ιταλικής σόου μπιζ, δήλωσε σε συνέντευξή της πως η ίδια ήταν η "πέτρα του σκανδάλου" για την επίμαχη φιλονικία στα αποδυτήρια του "Emirates"!

"Πιπεράτες" αποκαλύψεις για Ιμπραχίμοβιτς-Αλέγκρι

"Γνώρισα και τους δύο υπό διαφορετικές συνθήκες και σε διαφορετικά μέρη. Κοινοί φίλοι μου είπαν ότι τόσο ο Αλέγκρι όσο και ο Ίμπρα έμειναν εντυπωσιασμένοι από μένα, ότι έκαναν κοπλιμέντα και ότι επιθυμούσαν να με ξαναδούν.

Έπειτα ο Ιμπραχίμοβιτς άρχισε να μου στέλνει sms με διάφορα κοπλιμέντα, όμως δεν ήταν ο τύπος μου. Ξέρω πάντως ότι όταν έμαθε πως ο Αλέγκρι έδειξε ενδιαφέρον για μένα, πήγε σε εκείνον και του είπε να με αφήσει ήσυχη και οι τρόποι του Ιμπραχόμοβιτς μπορεί να μην είναι και τόσο ευγενικοί", δήλωσε χαρακτηριστικά.

"Πιπεράτες" αποκαλύψεις για Ιμπραχίμοβιτς-Αλέγκρι

Οι λάτρεις των πικάντικων αποκαλύψεων έμειναν πάντως απογοητευμένοι από το φινάλε των δηλώσεών της, όταν και εξομολογήθηκε πως δεν συνέβη το παραμικρό ούτε με τον Σουηδό σούπερ σταρ ούτε με τον Ιταλό τεχνικό.

"Δεν συνέβη τίποτα επειδή γνωρίζω τον τρόπο που σκέφτονται οι περισσότεροι παίκτες και δεν με ενδιαφέρουν. Έπειτα εκείνος είναι απασχολημένος, δεν μου πήγαινε να του δημιουργήσω προβλήματα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ