ΣΤΗΛΕΣ

Πέντε αυτογκόλ για να αποφύγουν τη... Μαφία!

Πέντε αυτογκόλ για να αποφύγουν τη... Μαφία!

Ο αγώνας της PSS Σλέμαν με την PSIS Σεμαράνγκ χαρακτηρίζεται ως παρωδία, καθώς οι δυο ομάδες έβαζαν αυτογκόλ για να αποφύγουν στον επόμενο γύρο του πρωταθλήματος την Πουσαμάνια Μπορνέο, που έχει σχέση με τη Μαφία (VIDEO).

Μπροστά στον φόβο να αναμετρηθούν με την ομάδα που έχει άριστες σχέσεις με τη Μαφία, παραμέρισαν κάθε ίχνος τακτ. Το "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα" βρήκε την πιο πιστή εφαρμογή του αγώνα στον αγώνα της PSS Σλέμαν και της PSIS Σεμαράνγκ στην Ινδονησία.

Οι δυο ομάδες βαρέθηκαν να πετυχαίνουν αυτογκόλ, ώστε να... χάσουν και να μην παίξουν απέναντι στην Πουσαμάνια Μπορνέο, που χαρακτηρίζεται "επικίνδυνη" και όχι για τις επιδόσεις της στα γήπεδα, αλλά κυρίως έξω απ' αυτά.

Το παιχνίδι διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών λόγω επεισοδίων, αλλά οι τηλεοπτικοί δέκτες ήταν ανοιχτοί και όλοι είδαν τους δυο γκολκίπερ να αφήνουν την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα με περίσσιο θράσος και άνεση.

Τελικά, η Σλέμαν... πρόλαβε να βάλει ένα λιγότερο αυτογκόλ, νίκησε με 3-2 και έπεσε πάνω στην συγκεκριμένη αντίπαλο, που θεωρείται φαβορί πλέον για ευνόητους λόγους.

Οι αρχές της Ινδονησίας εξετάζουν το βίντεο του αγώνα, με σκοπό να τιμωρήσουν τις δύο ομάδες, διότι ο τρόπος τους ήταν πέρα για χοντροκομμένος. Και αν δε μας πιστεύετε, θα σας πείσει το βίντεο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ