ΣΤΗΛΕΣ

Πάρτι για Ρούνεϊ μαζί με παίκτες της Σίτι!

Πάρτι για Ρούνεϊ μαζί με παίκτες της Σίτι!

Τι είναι χειρότερο από το 1-6 στο "Ολντ Τράφορντ"; Να κάνεις πάρτι γενεθλίων και να εμφανίζονται δύο παίκτες της "μισητής" Μάντσεστερ Σίτι. Διαβάστε για την τρομερή γκίνια του Ρούνεϊ!

Όταν ο Γουέιν Ρούνεϊ "έκλεινε" ένα ολόκληρο κινέζικο εστιατόριο πριν λίγο καιρό προκειμένου να γιορτάσει σε αυτό μαζί τα 26α γενέθλιά του (τα κλείνει σήμερα) ούτε στους χειρότερους εφιάλτες του θα μπορούσε να φανταστεί αυτό που θα συνέβαινε.

Σαν να μην έφτανε το γεγονός ότι έσβησε τα κεράκια λίγες μόλις ώρες μετά το ηχηρό χαστούκι από τη συμπολίτισσα Σίτι ( 1-6 στο "Ολντ Τράφορντ), υποχρεώθηκε να περάσει το ίδιο βράδυ μαζί με δύο παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι (!) που επέλεξαν να διασκεδάσουν στον ίδιο χώρο μαζί με τις συντρόφους τους για συνοδεία.

Ο λόγος για τον γκολκίπερ των "πολιτών", Τζο Χαρτ, που έκανε την εμφάνισή του μαζί με την απαστράπτουσα σύντροφό του, Κίμπερλι Κρου, καθώς και για τον μέσο Γκάρεθ Μπάρι, ο οποίος δήλωσε "παρών" έχοντας στο πλευρό του την γυναίκα του, Λουίζ.

"Ξανακοίταξα προσεκτικά όταν είδα τους παίκτες της Σίτι να μπαίνουν στο εστιατόριο. Πίστευα ότι οι πορτιέρηδες θα τους έδιωχναν", τόνισε στην αγγλική "Sun" θαμώνας του μαγαζιού το βράδυ της Κυριακής, και πρόσθεσε αναφορικά με την απρόβλεπτη συνάντηση:

"Φαίνεται όμως τι σπουδαίος άνθρωπος του αθλητισμού είναι ο Γουέιν που γιόρτασε μαζί με τους μεγάλους εχθρούς του, ειδικά μετά από αυτό που έκαναν στη Γιουνάιτεντ.

Στην αρχή έδειχνε κάπως αξιολύπητος όμως αυτό δεν θα πρέπει να προκαλεί έκπληξη ύστερα από τέτοιο αποτέλεσμα. Αργότερα όμως ζωντάνεψε. Όσο περνούσε η ώρα όλοι περνούσαν εξαιρετικά, με τη βραδιά να περιλαμβάνει και καραόκε.

Να σημειωθεί ότι στο πλευρό του άσου της Γιουνάιτεντ ήταν φυσικά η σύζυγός του, Κόλιν, ενώ μεταξύ των καλεσμένων ήταν και το ζευγάρι Πίτερ Κράουτς και Άμπεϊ Κλάνσι.

Πάρτι για Ρούνεϊ μαζί με παίκτες της Σίτι!

Η Κόλιν Ρούνεϊ και το ζευγάρι Κράουτς-Κλάνσι

Πάρτι για Ρούνεϊ μαζί με παίκτες της Σίτι!

Ο εορτάζων Ρούνεϊ και το ζεύγος Μπάρι

Πάρτι για Ρούνεϊ μαζί με παίκτες της Σίτι!

Ο "θριαμβευτής του ντέρμπι" Τζον Χαρτ μαζί με τη συνοδό του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ