ΣΤΗΛΕΣ

Πανηγύρισε γυμνή το γκολ του Καγεχόν!

Πανηγύρισε γυμνή το γκολ του Καγεχόν!

Ο Χοσέ Καγεχόν χάρισε στη Νάπολι τη νίκη επί της Ρόμα και η Μάρικα Φρούσιο βγήκε από τα... ρούχα της. Δείτε τον απίστευτο πανηγυρισμό της φανατικής οπαδού των "παρτενοπέι".

Πέρα από διάσημη τηλεπερσόνα στην Ιταλία, η Μάρικα Φρούσιο είναι γνωστή στο κοινό της γειτονικής χώρας και για τα αισθήματα λατρείας που διατηρεί για τη Νάπολι και αυτό το διαπίστωσαν άπαντες αυτές τις ημέρες.

Κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής "Uomini e Donne" στην οποία συμμετείχε το βράδυ της Κυριακής, η Φρούσιο πανηγύρισε έντονα το γκολ του Καγεχόν με το οποίο η Νάπολι νίκησε τη Ρόμα και πλησίασε τη 2η θέση της βαθμολογίας της Serie A ενώ λίγο αργότερα φρόντισε να προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερο ντόρο γύρω από το όνομά της.

Πανηγύρισε γυμνή το γκολ του Καγεχόν!

Και αυτό γιατί ανέβασε σε μία από τις σελίδες που διατηρεί στο Facebook ένα video στο οποίο πανηγυρίζει γυμνή στο κρεβάτι της την επιτυχία των "παρτενοπέι", με τα επίμαχα μέρη του σώματός της να κρύβονται από κυκλάκια με το σήμα της Ναπολι!

"Δεν υπάρχουν εφημερίδες σήμερα αλλά ορίστε ένας ένας ξεχωριστός πανηγυρισμός, μόνο για τους τιφόζι της Νάπολι", αναφέρει στο συγκεκριμένο video η εκρηκτική φαν της ομάδας του Ράφα Μπενίτεθ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ