ΣΤΗΛΕΣ

Ο ταξιτζής... Πάτο και η αφιέρωση για το Μίλαν-Γιούβε!

Ο ταξιτζής... Πάτο και η αφιέρωση για το Μίλαν-Γιούβε!

Ο Αλεσάντρε Πάτο εκτέλεσε χρέη... ταξιτζή για χάρη 3 οπαδών της Μίλαν, δίνοντας τους μάλιστα υπόσχεση ότι θα σκοράρει με τη Γιουβέντους και θα τους αφιερώσει το γκολ. Διαβάστε το story.

Οποιοσδήποτε φανατικός οπαδός, τουλάχιστον μία φορά στη ζωή του, θα βρεθεί στο προπονητικό κέντρο της ομάδας της καρδιάς του στο κυνήγι ενός αυτογράφου ή μίας αναμνηστικής φωτογραφίας.

Φανταστείτε λοιπόν να είστε πεζός και να θέλετε περίπου 1,5 χιλιόμετρο για να ολοκληρώσετε αυτή τη διαδρομή, όταν ο αγαπημένος σας παίκτης σταματάει με το αμάξι του μπροστά σας και σας προτείνει να σας "πετάξει" εκείνος μέχρι το προπονητική κέντρο της ομάδας.

Κάτι τέτοιο ακούγεται ως εξαιρετικά ευφάνταστο σενάριο, έγινε όμως πραγματικότητα για τρεις οπαδούς της Μίλαν την Παρασκευή, όταν στο δρόμο για το Μιλανέλο "πέτυχαν" τον αγαπημένο τους παίκτη, τον Αλεσάντρο Πάτο.

Ο λόγος για τους Βίτο, Φραντσέσκο και Ζαν-Πιερ, οι οποίοι την παραμονή του αγώνα με τη Γιουβέντους (ντέρμπι κορυφής που ίσως κρίνει πολλά στη μάχη του σκουντέτο), αποφάσισαν να κινήσουν από κοινού προς το Μιλανέλο για να θαυμάσουν από κοντά τα αστέρια των "ροσονέρι".

Και κάπου εκεί μπλέκεται στην ιστορία ο Πάτο για να την κάνει πιο ενδιαφέρουσα... Ο Βραζιλιάνος περνάει από το δρόμο τους, σταματάει με το αμάξι μπροστά τους και τους λέει: "Γεια σας παιδιά, πάτε στο Μιλανέλο; Να σας πάω μία βόλτα;".

Για τη συνέχεια δεν χρειάζεται και μεγάλη φαντασία. Οι τρεις φίλοι μπήκαν στο αμάξι της "πάπιας" χωρίς δεύτερη κουβέντα και πέρασαν μαζί του τις πύλες του Μιλανέλο , όπου πέρα από το δικό του αυτόγραφο εξασφάλισαν και ένα από τον Αντόνιο Κασάνο.

"Αύριο κόντρα στη Γιούβε θα σκοράρω και θα σας αφιερώσω το γκολ", ήταν η υπόσχεση που εξασφάλισαν από τον Πάτο οι τρεις φίλοι της Μίλαν και μένει να δούμε αν θα κάνει πράξη την υπόσχεσή του σε λίγες ώρες από τώρα στο χορτάρι του "Σαν Σίρο".

Ο ταξιτζής... Πάτο και η αφιέρωση για το Μίλαν-Γιούβε!

Οι τρεις "τυχεροί" οπαδοί της Μίλαν που πέρασαν τις πύλες του Μιλανέλο με το αμάξι του Πάτο

Δείτε το video που ανέβασε η Μίλαν για το ντέρμπι με τη Γιουβέντους και το οποίο περιλαμβάνει highlights από προηγούμενες ιστορικές αναμετρήσεις των δύο ομάδων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ