ΜΙΛΑΝ

Γκατούζο: "Είμαι έτοιμος να παίξω τσάμπα για τη Μίλαν"

Γκατούζο: "Είμαι έτοιμος να παίξω τσάμπα για τη Μίλαν"

Διατεθειμένος να παίζει χωρίς να πληρώνεται ώστε να παραμείνει στη Μίλαν και μετά το καλοκαίρι, εμφανίστηκε ο Τζενάρο Γκατούζο.

Ο "Ρίνγκιο" έχει αγωνιστεί μόλις μία φορά από τον περασμένο Σεπτέμβριο (στο φιλικό με την Παρί στο Ντουμπάι κατά τη διάρκεια της χειμερινής διακοπής) εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας στο μάτι, γεγονός που έχει ελαχιστοποιήσει τις πιθανότητες παραμονής του στο " Σαν Σίρο " και τη νέα σεζόν.

Παρόλα αυτά, ο 34χρονος επιθυμεί διακαώς να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους "ροσονέρι" για να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα της καρδιάς του, και με δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι της Μίλαν δήλωσε ότι θα παίζει χωρίς να... αμείβεται!

"Είμαι έτοιμος να παίξω τσάμπα. Ζω για το ποδόσφαιρο. Δεν σκέφτηκα ποτέ να σταματήσω, αν και είμαι 34 ετών. Τα πάω καλύτερα τώρα και ελπίζω μέσα σε μία εβδομάδα να ξαναρχίσω προπονήσεις", τόνισε στις δηλώσεις του ο Ιταλός αμυντικός μέσος και πρόσθεσε:

"Τώρα, μου λείπει η μπάλα. Εάν ήταν αποκλειστικά στο χέρι μου, θα επέστρεφα αμέσως στα γήπεδα. Αλλά θα περιμένω να δω τι θα πουν οι γιατροί.

Η κατάστασή μου είναι δύσκολη όμως όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι ζω για το ποδόσφαιρο. Έχω πει στον Αντριάνο Γκαλιάνι ότι δεν είναι θέμα χρημάτων. Θέλω να επιστρέψω για να κάνω αυτό που αγαπώ".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ