ΣΤΗΛΕΣ

Ο Ρούνι απειλεί στο Twitter φαν της Λίβερπουλ!

Ο Ρούνι απειλεί στο Twitter φαν της Λίβερπουλ!

Οπαδός των "reds" αποκάλεσε "χονδρή πόρνη" τον Γουέιν Ρούνι και ο άσος της Μάντσεστερ τον κάλεσε σε καυγά μέσα από το Twitter του, λέγοντας ότι θα τον περιμένει έξω από το προπονητικό κέντρο της Γιουνάιτεντ!

Οι περίπου 567.000 άνθρωποι που "ακολουθούν" τον Γουέιν Ρούνι μέσα από τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης έμειναν άφωνοι την Τετάρτη με την ανταλλαγή απειλών μεταξύ του 25χρονου και ενός οπαδού της Λίβερπουλ.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα "Metro.co.uk", χρήστης "sam-oldham-LFC" αποκάλεσε αρχικά από το στάτους του "χονδρή πόρνη" τον Ρούνι και απείλησε ότι θα συνθλίψει το κεφάλι του, ο Ρούνι του απάντησε "έλα να το κάνεις", και ο οπαδός της ομάδας του Μέρσισαϊντ έγραψε στη σελίδα του ότι θα εμφανιστεί μπροστά του την Παρασκευή οδηγώντας το... Νissan Μicra του!

Η συνέχεια του on line διαλόγου ήταν ακόμα πιο απρόβλεπτη, με τον επιθετικό των πρωταθλητών Αγγλίας να γράφει στο Twitter του:

"Θα σε ρίξω αναίσθητο σε 10 δευτερόλεπτα. Ελπίζω να εμφανιστείς, διαφορετικά θα πω σε όλους ότι φοβήθηκες. Θα σε περιμένω".

Με τον διάλογο να έχει ξεφύγει αρκετοί από τους χρήστες του Twitter άρχισαν να εκτοξεύουν "γαλλικά" κατά του οπαδού, με τον Ρούνι να βάζει φρένο στη συζήτηση λέγοντας "Ηρεμήστε παιδιά, πλάκα κάνουμε".

Μετά από λίγο ο λογαριασμός του εν λόγω οπαδού ακυρώθηκε, με τον εκπρόσωπο του Ρούνι να εξηγεί μέσω ανακοίνωσης ότι "η ανταλλαγή μηνυμάτων ήταν μόνο ένα αστείο, δεν υπήρχε ποτέ η διάθεση ή η πιθανότητα ενός πραγματικού καυγά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ