ΣΤΗΛΕΣ

Ο πιο "βίαιος" πανηγυρισμός της χρονιάς!

Ο πιο "βίαιος" πανηγυρισμός της χρονιάς!

Δύο παίκτες της Τσίβας Γκουαδαλαχάρα πανηγύρισαν προσποιούμενοι πως πυροβολεί ο ένας τον άλλο στο κεφάλι! Ποια η αντίδραση της διοίκησης στον πανηγυρισμό (video).

Ο αγώνας της Τσίβας Γκουαδαλαχάρα κόντρα στην Εστουντιάντες πριν μερικές ημέρες για το πρωτάθλημα Μεξικού αποδείχτηκε παράσταση για έναν ρόλο (5-2 οι γηπεδούχοι), όμως παρόλα αυτά οι δύο επιθετικοί της Τσίβας βρέθηκαν στη δίνη του κυκλώνα.

Αιτία η "έμπνευση" που είχαν οι Μάρκο Φαμπιάν ντε λα Μόρα και Αλμπέρτο Μεδίνα μετά από ένα γκολ της ομάδας τους, αφού θέλησαν να πανηγυρίσουν προσποιούμενοι ότι ο ένας πυροβολεί τον άλλο στο κεφάλι και τον ρίχνει νεκρό στο έδαφος!

Το συγκεκριμένο "σκηνικό" έκανε έξαλλους τους ανθρώπους της Τσίβας, οι οποίοι δεν μπορούσαν με τίποτα να διανοηθούν πώς αυτοί οι δύο παίκτες πανηγύρισαν με τέτοιο τρόπο, σε μία χώρα όπου τα θύματα από τη βία που σχετίζεται με διακίνηση ναρκωτικών φτάνουν τους 44.000.

Αποτέλεσμα; Πρόστιμο ύψους 100.000 πέσος (κάτι παραπάνω από 4.500 λίρες) σε κάθε έναν από τους δύο, με τους ιδιοκτήτες της ομάδας να προσφέρουν το ποσό των 800.000 πέσος για τα θύματα της βίας στην πατρίδα τους.

Από την πλευρά τους οι παίκτες κατάλαβαν άμεσα το λάθος τους και ανακοίνωσαν ότι θα κάνουν δωρεά τα χρήματα σε ορφανοτροφείο της περιοχής Θιουδάδ Χουάρες, με τον ντε λα Μόρα να αποκαλύπτει πως πριν μερικά χρόνια έχασε τον αδερφό του, Τζόναθαν, ο οποίος "είχε πάρει τον άσχημο δρόμο"

"Μετανιώνω για αυτό που έγινε. Γέμισα με οργή όταν είδα τον εαυτό μου να παίζει με ένα τέτοιο ιερό θέμα όπως είναι η ανθρώπινη ζωή.

Είναι ωραίο να πανηγυρίζεις στο ποδόσφαιρο, ποτέ όμως με τέτοιο τρόπο", δήλωσε χαρακτηριστικά ο μετανιωμένος άσος της Τσίβας.

"Για ένα Μεξικό χωρίς βία, για τους Τζόναθαν της χώρας. Σας ευχαριστώ πολύ", κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ