ΣΤΗΛΕΣ

Ο παλιόφιλος του Τζόρνταν από το Σικάγο

Ο παλιόφιλος του Τζόρνταν από το Σικάγο

Ο Μάικλ Τζόρνταν που περνάει το μήνα του μέλιτος στα ελληνικά νησιά, μετά τις Σπέτσες, την Ύδρα, τη Σέριφο, τη Σύρο και τη Σαντορίνη πήγε και στη Μύκονο. Ο "Αιρ", μαζί με την -κατά 15 χρόνια νεαρότερη σύζυγο του- Ιβάν Πριέτο, επισκέφτηκε το νησί των Ανέμων που τον περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη.

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε στις 29 Απριλίου αποβιβάστηκε στη Μύκονο το περασμένο Σαββατοκύριακο. Εκτός από βόλτα στα σοκάκια της χώρας, πήγε και σε αρκετά μαγαζιά, απολαμβάνοντας το καλό φαγητό του νησιού.

Την τελευταία ημέρα επισκέφτηκε τον Πάνορμο: έκανε μπάνιο στη θάλασσα και έφαγε στο εστιατόριο "Panormos" του Γιώργου Σακλάρα, προτιμώντας λαυράκι, λούζα, φλογέρες τυριών, σαλάτα ρόκα και μυκονιάτικη κοπανιστή.

Στο εστιατόριο ο Μάικλ Τζόρνταν βρήκε έναν παλιό του γνώριμο, τον γνωστό σεφ Παναγιώτη Παπανικολάου. Οι δυο τους είχαν πολύ καλές σχέσεις από την εποχή που ο τελευταίος εργαζόταν στο αγαπημένο στέκι του "Αιρ" στο Σικάγο.

Παρότι η φρουρά του 50χρονου παλαίμαχου άσου των Σικάγο Μπουλς δεν επέτρεπε σε κανέναν να πλησιάσει κοντά, ο γνωστός σεφ φωτογραφήθηκε μαζί του. Είναι η μοναδική "στημένη" φωτογραφία του Τζόρνταν από το πέρασμα του στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ