ΣΤΗΛΕΣ

Ο νόμος του Ροναλντίνιο!

Ο νόμος του Ροναλντίνιο!
Ροναλντίνιο

Ο Ροναλντίνιο έφτασε στο Κερέταρο, παρουσιάστηκε από την ομάδα, έχασε πέναλτι στο ντεμπούτο του, αλλά άρχισε να απαιτεί με το "καλημέρα". Δείτε τι ζήτησε ο "Ντίνιο" από τους "λευκούς πετεινούς".

Ο Ροναλντίνο είναι το νέο μεγάλο αστέρι της Κερέταρο και του πρωταθλήματος Μεξικού και όπως κάθε αστέρας (ακόμη και αν δεν είναι "ανατέλλων") έχει τις παράξενες απαιτήσεις του, που προσδιορίζονται στο σπίτι της διαμονής του στη χώρα της Κεντρικής Αμερικής.

Το ποδοβόλεϊ είναι μία από τις δραστηριότητες που εξασκεί κατά τον ελεύθερο χρόνο του ο Ροναλντίνιο και δε θα μπορούσε να το στερηθεί για την... Κερέταρο. Όπως αποκάλυψε η μεξικάνικη εφημερίδα "Reforma", το νέο μεταγραφικό απόκτημα των "λευκών πετεινών", εξέφρασε την απαίτηση μείνει σε ένα σπίτι που θα έχει ενσωματωμένο γήπεδο ποδοβόλεϊ, με άμμο και κερκίδες.

"Αυτό που ζήτησε μόνο είναι το σπίτι του να έχει ένα γήπεδο ποδοβόλεϊ γιατί του αρέσει πολύ αυτό το άθλημα", εξήγησε εκπρόσωπος της Κερέταρο.

Η ομάδα βρήκε ένα πιθανό σπίτι που μπορεί να ταιριάζει στις απαιτήσεις του "Ντίνιο", με ενοίκιο κάτι παραπάνω από 2.000 ευρώ το μήνα και περιμένει να ακούσει την επόμενη ιδιοτροπία του Βραζιλιάνου μέχρι να ξαναβάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Ο νόμος του Ροναλντίνιο!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ