ΣΤΗΛΕΣ

Ο Νεϊμάρ έγινε... ταξιτζής

Ο Νεϊμάρ έγινε... ταξιτζής

Ο Νεϊμάρ δεν είναι μόνο καλός στο χορτάρι με τη φανέλα της Σάντος αλλά και στο... τιμόνι. Απολαύστε τον σε ρόλο ταξιτζή!

Η Σάντος προσπαθεί να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερους οπαδούς της για να αγοράσουν την κάρτα μέλους του συλλόγου, και στο πλαίσιο αυτής της καμπάνιας επιστράτευσε τον Νεϊμάρ.

Το μεγάλο αστέρι της ομάδας, ο οποίος θα προσπαθήσει την ερχόμενη Κυριακή να οδηγήσει την ομάδα του στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων κόντρα στη Μπαρτσελόνα, πήρε μέρος σε ένα σχετικό διαφημιστικό σποτ στο οποίο υποδύθηκε τον ταξιτζή!

"Γίνε μέλος της Σάντος και τέτοια παρόμοια σπουδαία πράγματα πρόκειται να σου συμβούν", αναφέρει το διαφημιστικό, στο οποίο ο 19χρονος άσος οδηγεί ταξί και κάνει κούρσα για λογαριασμό έναν φίλο της Σάντος που έχει το προνόμιο της κάρτας μέλους.

"Τραβάει" τους διαφημιστές ο Νεϊμάρ

Αυτή δεν είναι πάντως η μοναδική διαφήμιση στην Βραζιλία που μπορεί να απολαύσει κάποιος με πρωταγωνιστή τον Νεϊμάρ.

Και αυτό γιατί ο παίκτης συμμετείχε σε σποτ για την εταιρία αναψυτικτικών "Guarani", μέσω του οποίου εξηγεί (στον τραγουδιστή Τιαγκουίνιο) ποιος είναι ο "πραγματικός" λόγος που θέλησε να μείνει στη Σάντος μέχρι το 2014 και να μην κάνει τώρα το άλμα στην Ευρώπη.

Δείτε τον Νεϊμάρ σε αυτό το άκρως ευρηματικό σποτ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ