ΣΤΗΛΕΣ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε τη θέση του Μέσι σε διαφημιστικό!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε τη θέση του Μέσι σε διαφημιστικό!

Μέσι ή Κριστιάνο Ρονάλντο; Μεξικανική αλυσίδα προϊόντων διατροφής αντικατέστησε σε σποτ τον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα με τον ηγέτη της Ρεάλ και οι συγκρίσεις είναι πλέον αναπόφευκτες. Δείτε videos!

Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο ερίζουν για τον τίτλο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή στον πλανήτη, με τον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα να βγαίνει νικητής από αυτή την προσωπική μονομαχία τα τέσσερα τελευταία χρόνια (ισάριθμες Χρυσές Μπάλες), όμως φαίνεται πως ο CR7 πήρε άτυπη ρεβάνς μέσα από τον κόσμο της διαφήμισης.

Απόδειξη, η κίνηση μεξικανικής αλυσίδας προϊόντων διατροφής να αντικαταστήσει τον Μέσι που ήταν εδώ και έναν χρόνο το κεντρικό πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας της, με τον... Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο λόγος για την εταιρία "Bimbo" η οποία διανέμει τα προϊόντα της σε όλη τη Νότια Αμερική, με τον Λιονέλ Μέσι να ήταν ο κεντρικός εκφραστής της καμπάνιας μέσω ενός ευρηματικού διαφημιστικού που είχε γυριστεί σε σούπερ μάρκετ αλλά τον "Pulce" να έχει... παραχωρήσει τη θέση του εδώ και λίγες ημέρες στον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Πλέον, η ίδια ακριβώς διαφήμιση (και πάλι σε σούπερ μάρκετ με συμπρωταγωνίστρια και τώρα την γνωστή ηθοποιό του σινεμά και του θεάτρου, Μόνικα Ουέρτα) παίζεται στη Νότια Αμερική με τον άσο των "μερένγκες" να είναι το πρώτο βιολί, και πολλοί έχουν ήδη ξεκινήσει να απευθύνει το εξής ερώτημα μέσω διαδικτύου:

"Ποιος είναι καλύτερος στην υποκριτική; Μέσι ή Κριστιάνο Ρονάλντο;"

O Κ. Ρονάλντο πρωταγωνιστής στο διαφημιστικό της Bimbo το 2013:

O Μέσι στο αντίστοιχο σποτ έναν χρόνο νωρίτερα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ