ΣΤΗΛΕΣ

Ο Μπόατενγκ πλήρωσε την πτήση όλης της ομάδας

Ο Μπόατενγκ πλήρωσε την πτήση όλης της ομάδας
Μπόατενγκ-Λας Πάλμας

Ο Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ δεν δίστασε να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να βοηθήσει τη Λας Πάλμας να μην υποστεί ταλαιπωρία σε ταξίδι της επιστροφής στα Κανάρια Νησιά.

Η Λας Πάλμας είχε γνωρίσει ήττα 2-1 με ανατροπή στο 90' από τη Βιγιαρεάλ τον Οκτώβριο και το κλίμα στην ομάδα δεν ήταν το καλύτερο δυνατό. Αυτό που θα ακολουθούσε, δεν θα το βελτίωνε.

Βάσει προγραμματισμού, η αποστολή έπρεπε να πάρει το αεροπλάνο από τη Βαλένθια, να ταξιδέψει στη Μαδρίτη, εκεί να περιμένει τέσσερις ώρες και να πάρει δεύτερο αεροπλάνο για τα Κανάρια Νησιά.

Η ταλαιπωρία των παικτών της ομάδας που έκλεψε την παράσταση στους πρώτους μήνες της Primera Division δεν ήταν δίκαιη. Αυτό σκέφτηκε το αστέρι του συλλόγου, Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ, και σκόρερ σε εκείνη την ήττα.

Ο Μπόατενγκ πλήρωσε την πτήση όλης της ομάδας

Ο Γκανέζος μέσος φανέρωσε για ακόμα μία φορά χαρακτηριστικά ηγέτη και όπως αποκαλύπτει η "Marca", έκανε μία κίνηση που γλίτωσε την ήδη εξουθενωμένη αποστολή από περαιτέρω κόπο. Πλήρωσε ιδιωτικό αεροπλάνο ώστε να διανύσει απευθείας τα περίπου 2.000 χιλιόμετρα της απόστασης και οι παίκτες να φτάσουν στα νησιά απέναντι από το Μαρόκο χωρίς καθυστερήσεις.

Αν μη τι άλλο, αξιέπαινη κίνηση από τον πρώην μέσο της Μίλαν, που στο 1ο μισό της χρονιάς έχει ορισμένες εξαιρετικές παρουσίες και εντός αγωνιστικού χώρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ