ΣΤΗΛΕΣ

Ο Κριστιάνο "τα έχωσε" χοντρά στον Μπέιλ!

Ο Κριστιάνο "τα έχωσε" χοντρά στον Μπέιλ!
© REUTERS

Ο Μπέιλ επέλεξε σουτ αντί για πάσα στον Κ. Ρονάλντο κατά τη διάρκεια του δευτέρου μέρους με την Εσπανιόλ και άκουσε τα... σχολιανά του. Από την εξέδρα και -κυρίως- από τον Πορτογάλο (video)!

Ο Γκάρεθ Μπέιλ ήταν ο κύριος πρωταγωνιστής στο άνετο 3-0 της Ρεάλ επί της Εσπανιόλ πετυχαίνοντας ένα εκπληκτικό γκολ με φάουλ (πρώτο φέτος για τους Μαδριλένους σε όλες τις διοργανώσεις) και έχοντας συμμετοχή στο πρώτο γκολ των "μερένγκες" παρόλα αυτά αποδοκιμάστηκε από το κοινό του "Bernabeu"!

Η αιτία είχε να κάνει με μία επιλογή του κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου (με το σκορ στο 2-0), όταν ο Ουαλός άσος βγήκε στην κόντρα από τα δεξιά και ενώ μπορούσε να δώσει πάσα στον Κριστιάνο Ρονάλντο για να "σιγουρέψει" το γκολ εκείνος θέλησε να πάρει μόνος του την προσπάθεια στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Οι οπαδοί της Ρεάλ δεν του το... συγχώρεσαν και για τα επόμενα λεπτά ακούγονταν αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του κάθε φορά που ερχόταν σε επαφή με τη μπάλα, ωστόσο το πιο φοβερό δεν ήταν η αντίδραση των οπαδών αλλά του ίδιου του Πορτογάλου.

Ο Κριστιάνο "τα έχωσε" χοντρά στον Μπέιλ!
© AFP/GETTY IMAGES

Όπως και στο προηγούμενο ματς πρωταθλήματος κόντρα στη Βαλένθια όπου είχε συμβεί κάτι ανάλογο από πλευράς Μπέιλ , έτσι και τώρα ο Ρονάλντο δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του και την έδειξε μάλιστα με κάτι παραπάνω από ένα οργισμένο βλέμμα.

"La puta que te pario" ("Η πουτ@@@ που σε γέννησε") είναι η φράση που του αποδίδουν τα ισπανικά ΜΜΕ διαβάζοντας τα χείλη του μέσω του τηλεοπτικού φακου, με τον Κάρλο Αντσελότι να ερωτάται για αυτή τη φάση στη συνέντευξη Τύπου και να δηλώνει:

Ο Κριστιάνο "τα έχωσε" χοντρά στον Μπέιλ!

"Ο Μπέιλ έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Η φάση που λέτε πρέπει να είναι εκείνη που οι φίλοι της Ρεάλ ζήτησαν να κάνει πάσα στον Κριστιάνο και εκείνος, όπως συμβαίνει με όλους τους επιθετικούς που βρίσκονται μπροστά στο τέρμα, προσπάθησε να σκοράρει.

Ο αλτρουισμός είναι ένα πολύ σημαντικό συστατικό της ομάδας τη φετινή σεζόν. Εάν υπάρχει κάποια φάση όπου βγαίνει εγωισμός μέσα από το παιχνίδι μας, τότε αυτό θα το διορθώσουμε σίγουρα.

Έχουμε οπαδούς που απαιτούν πολλά. Ο Μπέιλ είναι καθοριστικός παίκτης για μας όπως και ο Κριστιάνο και οι φίλαθλοι ζητούν από αυτούς τους παίκτες περισσότερα σε σύγκριση με τους υπόλοιπους".

Η βρισιά του Κριστιάνο Ρονάλντο με στόχο τον Μπέιλ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ