ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Και όμως δεν σκόραρε ο Κ. Ρονάλντο!

Και όμως δεν σκόραρε ο Κ. Ρονάλντο!
© EPA

Είδηση δεν είναι το 3-0 της Ρεάλ με την Εσπανιόλ αλλά ότι ο Κ. Ρονάλντο δεν βρήκε δίχτυα! Διαβάστε πότε ήταν η τελευταία φορά που ο Πορτογάλος δεν σκόραρε στο "Bernabeu" για το πρωτάθλημα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο απόλυτος σταρ της φετινής La Liga καθώς από το βράδυ του Σαββάτου και μετά όχι μόνο είναι ο πρώτος σκόρερ με 26 γκολ (11 περισσότερα από τον 2ο στη σχετική λίστα Λιονέλ Μέσι) αλλά και ο πρώτος σε ασίστ με 9!

Βέβαια το γεγονός που προκάλεσε έκπληξη δεν ήταν η ασίστ στον Χάμες Ροντρίγκες στη φάση του πρώτου γκολ της Ρεάλ απέναντι στην Εσπανιόλ αλλά το ότι ο CR7 ολοκλήρωσε το ματς χωρίς να παραβιάσει την εστία των Καταλανών.

Και όμως δεν σκόραρε ο Κ. Ρονάλντο!
© AP

Ο Πορτογάλος είχε σκοράρει και στα 17 προηγούμενα εντός έδρας ματς της Ρεάλ στη La Liga όμως απέναντι στην Εσπανιόλ έμεινε άσφαιρος και έτσι το ρεκόρ θα παραμείνει στον Μαριάνο Μαρτίν, ο οποίος πριν από αρκετές δεκαετίες είχε 18 σερί ματς που σκόραρε εντός έδρας στη La Liga για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα.

Σημειώνεται πως την τελευταία φορά που ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είχε σκοράρει στο "Bernabeu" σε αγώνα για το πρωτάθλημα ήταν στις 28 Σεπτεμβρίου 2013, όταν η ομάδα του Αντσελότι είχε ηττηθεί με 1-0 από τη συμπολίτισσα Ατλέτικο.

Ρεάλ Μαδρίτης - Εσπανιόλ 3-0

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ