ΣΤΗΛΕΣ

Ο ερωτοχτυπημένος οπαδός της Κρίσταλ Πάλας

Ο ερωτοχτυπημένος οπαδός της Κρίσταλ Πάλας

Τι συμβαίνει όταν γνωρίζεις τον έρωτα της ζωής σου πηγαίνοντας στο γήπεδο με τρένο και ξεχνάς να πάρεις το τηλέφωνό της; Διαβάστε την τρομερή ιστορία του 19χρονου οπαδού της Κρίσταλ Πάλας, Άνγκους Μέινλαντ!

Ένας έφηβος συναντάει μία κοπέλα στο τρένο, μεταξύ τους αναπτύσεται ένα ρομάντσο όμως ξεχνάει να ζητήσει το τηλέφωνό της όταν κατεβαίνει στο σταθμό και ζητάει τη βοήθεια του Twitter για να την εντοπίσει.

Κάπως έτσι συμπυκνώνεται η ιστορία του Άνγκους Μέινλαντ, ο οποίος συνάντησε το κορίτσι της ζωής του με την εντυπωσιακή ιταλική προφορά πάνω σε τρένο, με το οποίο ταξίδευε για να παρακολουθήσει διά ζώσης τον εκτός έδρας αγώνα της Κρίσταλ Πάλας με τη Σαουθάμπτον.

Το ζευγάρι ένιωσε μία έλξη από την πρώτη στιγμή και ο 19χρονος τράβηξε μάλιστα μερικές selfies μαζί της, με τις φωτογραφίες αυτές να "ανεβαίνουν" κατόπιν στα social media και τον ίδιο να δηλώνει ερωτευμένο και τυχερό που βρήκε τη μέλλουσα γυναίκα του.

Το πρόβλημα προέκυψε όταν κατέβηκε στο σταθμό για να συνειδητοποιήσει πως δεν είχε πάρει το τηλέφωνό της, με αποτέλεσμα να ζητήσει τη βοήθεια του διαδικτύου και της σιδηροδρομικής εταιρίας για να την βρει.

Πάνω από 4.500 άτομα έκαναν retweet το ποστάρισμά του με το οποίο έδειχνε τη φωτογραφία της και ζητούσε βοήθεια για να τη βρει, με τον 19χρονο να ομολογεί ότι δεν περίμενε ποτέ τέτοια ανταπόκριση...

"Στο ημίχρονο του αγώνα είχαν γίνει 30 retweets και μετά το τέλος του αγώνα τα retweets είχαν ξεπεράσει τα 100", δήλωσε στην τοπική εφημερίδα "The Croydon Advertiser", και πρόσθεσε:

"Ο φίλος μου που είναι οπαδός της Σαουθάμπτον μου είπε μάλιστα ότι αν γινόντουσαν 2.000 retweets τότε θα χτυπούσε τατουάζ για να θυμάται την εκπληκτική νίκη της Κρίσταλ Πάλας.

Δεν περίμενα ποτέ ότι θα είχα τέτοια ανταπρόκριση, ήταν κάτι το εκπληκτικό. Η πλειονότητα των ανθρώπων που ανταποκρίθηκαν στην έκκλησή μου ήταν πολύ υποστηρικτικοί".

Το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος: ο Άνγκους κατάφερε να εντοπίσει το κορίτσι που του είχε πάρει τα... μυαλά και πλέον οι δυο τους επικοινωνούν μέσω του Twitter, στέλοντας το μήνυμα ότι ο έρωτας μπορεί να "ανθίσει" ακόμα στο πλαίσιο ενός ποδοσφαιρικού αγώνα!

Είναι εντυπωσιακό δε ότι δέχτηκε πολλά συγχαρητήρια μέσω Twitter για την επιμονή του να βρει την κοπέλα αλλά και ευχές να έχει ευτυχισμένο τέλος η ιστορία τους ενώ ακόμα και η σιδηροδρομική εταιρία του έστειλε μήνυμα ζητώντας του να τους ενημερώσει για το πώς θα καταλήξει αυτό το υπέροχο ρομάντσο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ