ΣΤΗΛΕΣ

Νέο "πάρτι" του Ιμπραχίμοβιτς με δημοσιογράφο!

Νέο "πάρτι" του Ιμπραχίμοβιτς με δημοσιογράφο!

Όταν πας να πάρεις συνέντευξη από τον Ιμπραχίμοβιτς πρέπει να είσαι καλά διαβασμένος. Γιατί διαφορετικά κινδυνεύεις να εκτεθείς... από τον Ζλάταν (video).

O Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς συνεχίζει να προσφέρει απλόχερα σόου εντός και εκτός γηπέδων. Έτσι μετά τα τρία μαζεμένα κατορθώματά του μέσα σε λίγες ημέρες που έκαναν το γύρο του κόσμου , ο Σουηδός σούπερ σταρ θέλησε να ολοκληρώσει την εβδομάδα του με μία ακόμα απολαυστική του παράσταση.

Στο στόχαστρό του βρέθηκε για μία ακόμα φορά κάποιος εκπρόσωπος του Τύπο και συγκεκριμένα μετά το μεγάλο κυριακάτικο ντέρμπι της Ligue 1 μεταξύ της Λιόν και της Παρί στο "Ζερλάν", όπου ο Σουηδός κατάφερε να χαρίσει το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

"Πώς αισθάνεστε για το γεγονός ότι πετύχατε το πρώτο σας γκολ στο πρωτάθλημα μετά από δύο μήνες;", ήταν η ερώτηση που δέχτηκε ο Ιμπραχίμοβιτς στη μεικτή ζώνη, με τον ίδιο όμως να δίνει άμεση απάντηση, υπενθυμίζοντας στον ρεπόρτερ ότι έχει σκοράρει και στο πρόσφατο ματς κόντρα στην Σεντ Ετιέν.

Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί καθώς με εμφανή τη διάθεση να τον "τρολάρει", του είπε με νόημα: "Σε παρακαλώ φίλε μου! Εαν δεν είσαι καλά ενημερωμένος μην έρχεσαι να μου μιλήσεις".

Απολαύστε τον διάλογο του Ιμπραχίμοβιτς με τον άμοιρο ρεπόρτερ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ