ΣΤΗΛΕΣ

Ιμπραχίμοβιτς: "Είμαι το αφεντικό"

Ιμπραχίμοβιτς: "Είμαι το αφεντικό"

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς είπε στους συμπαίκτες του να μην μιλήσουν στους δημοσιογράφους και όταν ρωτήθηκε το γιατί είπε: "Γιατί είμαι το αφεντικό"! Δείτε τα 3 κατορθώματά του μέσα σε 5 μέρες (videos)

Αυτήν την εβδομάδα ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς δίνει... ρέστα, καθώς το βράδυ της Τρίτης στο γήπεδο της Λιλ πρόσφερε ένα ακόμη μεγάλο σκηνικό!

1. Περνώντας μπροστά από τους δημοσιογράφους είπε στους συμπαίκτες του να τον ακολουθήσουν και να μην τους μιλήσουν. Όταν οι δημοσιογράφοι ρώτησαν το γιατί, ο Σουηδός είπε: "Γιατί είμαι το αφεντικό".

2. Την προηγούμενη Παρασκευή στο Παρίσι μετά τη νίκη με την Ρεν, ένας δημοσιογράφος τον ρώτησε για τις κακές τους σχέσεις με τον Καβάνι, όπως λένε πολλοί. "Το λένε πολλοί άνθρωποι ή το λες εσύ;", ρώτησε ο Ζλάταν. "Ξέρεις περισσότερο ποδόσφαιρο από εμένα;", ρώτησε εν συνεχεία τον δημοσιογράφο και αφού αυτός απάντησε "όχι", ο Σουηδός ρώτησε: "Τότε γιατί μιλάς;"! Μετά τον ρώτησε αν είναι δημοσιογράφος και αφού πήρε θετική απάντηση τον ρώτησε γιατί κρατάει την κάμερα! "Α, είναι χαμηλού μπάτζετ η παραγωγή", είπε γελώντας ο "Ίμπρα".

3. Νωρίτερα, στον αγωνιστικό χώρο είχε σνομπάρει τον διαιτητή...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ