ΣΤΗΛΕΣ

Με 14 "σωματοφύλακες" ο Φέντερερ

Με 14 "σωματοφύλακες" ο Φέντερερ

Ο Ρότζερ Φέντερερ ζήτησε μεγαλύτερη ασφάλεια στο Ρολάν Γκαρός μετά το περιστατικό με τον θεατή που εισέβαλε στο κορτ. Η γαλλική ομοσπονδία ανταποκρίθηκε (video).

Ασφάλεια ζήτησε, ασφάλεια πήρε! Ο Ελβετός αποχώρησε από την προπόνηση το Σάββατο (30/5) συνοδευόμενος από δεκατέσσερις άνδρες ασφαλείας. Για την ακρίβεια δεκατρείς, μιας και ο 14ος με την ανοιχτή πράσινη γραβάτα είναι ο μάνατζερ του και επικεφαλής του γραφείου μάνατζμεντ του 33χρονου τενίστα, ο Τόντι Γκόντσικ, ο οποίος θα μπορούσε βέβαια λόγω σωματοδομής να αναλάβει την προστασία του πελάτη του.

Εκνευρισμένος ο Φέντερερ είχε ζητήσει μεγαλύτερη ασφάλεια στο Ρολάν Γκαρός μετά το περιστατικό με τον οπαδό που εισέβαλε στο "Φιλίπ Σατριέ" στην πρεμιέρα του τουρνουά, για να βγάλει φωτογραφία με τον αθλητή.

Στο video το γκρουπ του Φέντερερ κινείται ανάμεσα στο κοινό και ο νικητής του τουρνουά το 2009 κοιτάζει αμέριμνος το κινητό του. Αν σηκώσει το κεφάλι του, γνωρίζει πως θα δει να του ζητούν αυτόγραφα, φωτογραφίες, να τον βιντεοσκοπούν και ο Ελβετός έχει τη φήμη πως δεν αρνείται τίποτα στους θαυμαστές του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ