ΤΕΝΙΣ

Ήθελε selfie και νευρίασε τον Φέντερερ

Ήθελε selfie και νευρίασε τον Φέντερερ

Ένας άνδρας εισέβαλε στο κεντρικό κορτ του Ρολάν Γκαρός για να βγάλει selfie με τον Ρότζερ Φέντερερ. Είναι η δεύτερη φορά που ο Ελβετός "παγιδεύεται" στο "Φιλίπ Σατριέ" (videos).

Ο Ρότζερ Φέντερερ είχε ολοκληρώσει τις συνεντεύξεις εντός κορτ μετά τη νίκη του στον 1ο γύρο του Ρολάν Γκαρός με αντίπαλο τον Κολομβιανό Αλεχάντρο Φάγια. " Είμαι χαρούμενος γιατί δεν έχασα το σερβίς του", είπε μεταξύ άλλων για την επικράτηση του με 6-3, 6-3, 6-4.

Καθ'οδόν προς τα αποδυτήρια λοιπόν ο 33χρονος άλλαξε χρώμα όταν είδε να τον πλησιάζει ένας θεατής, κρατώντας ένα κινητό στο χέρι. Ήθελε να βγάλουν μια selfie. Με αρκετή καθυστέρηση είναι η αλήθεια, οι άνδρες ασφαλείας απομάκρυναν το νεαρό.

Απόπειρα selfie με τον Φέντερερ:

Ενοχλημένος ο Ελβετός απομακρύνθηκε και στη συνέντευξη Τύπου τόνισε "φυσικά δεν είμαι καθόλου ευτυχισμένος για αυτό. Συνέβη το ίδιο και στη χθεσινή προπόνηση (23/5). Ήταν απλά ένα παιδί, αλλά στη συνέχεια εμφανίστηκαν άλλα τρία παιδιά. Και σήμερα στο κεντρικό κορτ που νομίζεις πως είναι ένα μέρος που δεν μπορεί να εισβάλλει κανείς, περιπλανιέται και δεν γίνεται τίποτα. Συνέβη το ίδιο και στον τελικό του 2009".

Ήθελε selfie και νευρίασε τον Φέντερερ

Ο νεαρός δεν πήρε τη selfie που ήθελε

Ο νικητής εκείνη τη χρονιά αναφέρεται στην εισβολή του περίφημου Jimmy Jump που επιχείρησε να καπελώσει τον Φέντερερ με μια μπαρετίνα.

Ο Jimmy Jump αιφνιδιάζει τον Φέντερερ:

Ο Φέντερερ δέχθηκε την απολογία από τον διευθυντή του τουρνουά, Ζιλμπέρ Ισέρν για δεύτερη συνεχόμενη μέρα. " Συνήθως μιλάω για τον εαυτό του, αλλά νομίζω ότι εδώ εκπροσωπώ όλους τους παίκτες, αλλά το κορτ είναι ο χώρος που κάνουμε τη δουλειά μας, εκεί θέλεις να νιώθεις ασφαλής. Δεν είμαι χαρούμενος για αυτό, δεν συνέβη ευτυχώς τίποτα. Δεν ήταν όμως ευχάριστη κατάσταση". Ο εισβολέας δεν έχει δικαίωμα να παραβρεθεί τις επόμενες δύο εβδομάδες στο Ρολάν Γκαρός.

Στον τελικό του 2013 ανάμεσα στον Ράφα Ναδάλ και στον Νταβίδ Φερέρ διαδηλωτές άναψαν και βεγγαλικά. Οι εγκαταστάσεις του Ρολάν Γκαρός είναι πλέον μικρές για να χωρέσουν τόσο κόσμο που επισκέπτεται κάθε χρόνο το τουρνουά.

Ευτυχώς ο Φέντερερ δεν πρέπει να γνωρίζει την περίπτωση ενός άλλου εισβολέα που βγήκε από τα αποδυτήρια για να παίξει αγώνα με αντίπαλο έναν επαγγελματία τενίστα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ