ΣΤΗΛΕΣ

Ματία, είσαι οφσάιντ!

Ματία, είσαι οφσάιντ!

Ο γκολκίπερ της Τζένοα και τρίτος της εθνικής Ιταλίας, Ματία Περίν, συνελήφθη να οδηγεί σε κατάσταση μέθης λίγο έξω από την πόλη της Γένοβας.

Στα δίχτυα της αστυνομίας έπεσε τα ξημερώματα του Σαββάτου ο Ματία Περίν. Ο γκολκίπερ της Τζένοα και τρίτος κατά σειρά πορτιέρε στην εθνική Ιταλίας (πίσω από Μπουφόν και Σιρίγκου) οδηγούσε σε κατάσταση μέθης μέθης στα δυτικά της Γένοβας όμως δυστυχώς για αυτόν το αμάξι του σταμάτησε σε έλεγχο της αστυνομίας σύμφωνα με δημοσίευμα της "Corriere Mercantile".

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα "οι καραμπινιέρι σταμάτησαν το Volkswagen Golf του και στον έλεγχο αλκοτέστ στον οποίο υποβλήθηκε βρέθηκε ποσότητα αλκοόλ πάνω από τα φυσιολογικά όρια στο αίμα του, με αποτέλεσμα να του κόψουν πρόστιμο".

Ποιά θα είναι η αντίδραση της Τζένοα και του προπονητή της Τζαμπιέρο Γκασπερίνι; Σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα το πιθανότερο είναι να χάσει κάποιο ματς των "τζενοάνι", όπως είχε συμβεί και πέρυσι με τον Ματουζάλεμ (είχε συλληφθεί να οδηγεί μεθυσμένος) που έμεινε εκτός αποστολής από ματς με τη Γιουβέντους λόγω τιμωρίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ