ΣΤΗΛΕΣ

"Καυτή" πόζα Ροναλντίνιο με πέντε γυναίκες

"Καυτή" πόζα Ροναλντίνιο με πέντε γυναίκες

Ο Ροναλντίνιο έχει καλλιεργήσει φήμη ως "λάτρης του ωραίου φύλου" και φροντίζει να το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία. Δείτε την τελευταία φωτογραφία του που έχει προκαλέσει πάταγο μέσω διαδικτύου.

Ο Ροναλντίνιο ανήκει στην κάστα των ποδοσφαιριστών που "γράφουν" όχι μόνο με τα κατορθώματά τους εντός γηπέδων αλλά και έξω από αυτό.

Αυτό το διάστημα ο άσος της Ατλέτικο Μινέιρο δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος όμως το όνομά του βρίσκεται συνέχεια στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες.

Πρώτα ήταν η νέα του σύντροφος, Βανέσα Τασκέτο, που χτύπησε ένα τατουάζ με το όνομά του, και τώρα ήρθε ο ίδιος να ταράξει τα ήρεμα νερά μέσω μίας... φωτογραφίας.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ διοργάνωσε το περασμένο Σαββατοκύριακο πάρτι στο σπίτι του, στην περιοχή Barra da Tijuca του Ρίο ντε Ζανέιρο και δεν είχε πρόβλημα να ποζάρει μαζί με πέντε γυναίκες.

Η ιδιαιτερότητα φυσικά ήταν πως πόζαρε φορώντας μαγιό στην πισίνα, την ώρα που οι κοπέλες που τον συνόδευαν είχαν πλάτη τον φακό φορώντας τα μπικίνι τους και επιδεικνύοντας τα κάλλη τους.

"Οι πέντε Χρυσές Μπάλες του Ροναλντίνιο", αναφέρει η καταλανική "Mundo Deportivo" για να συνοδεύσει την επίμαχη φωτογραφία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ