ΣΤΗΛΕΣ

"Καυτές" βραδιές Μπενζεμά με τρανσέξουαλ

"Καυτές" βραδιές Μπενζεμά με τρανσέξουαλ

Στην αποκάλυψη ότι ο Καρίμ Μπενζεμά την πλήρωσε 8.000 ευρώ για δύο ερωτικές βραδιές στο Παρίσι έκανε Βελγίδα τρανσέξουαλ. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Μετά την πρόσφατη ανάμειξή του (μαζί με τον Φρανκ Ριμπερί) στο ροζ σκάνδαλο με τη ανήλικη ιερόδουλο Ζαχία Ντεχάρ, ο Καρίμ Μπενζεμά βλέπει για μία ακόμα φορά το όνομα στο φως της δημοσιότητας για παρόμοιο "ολίσθημα".

Τώρα η "πέτρα του σκανδάλου" ακούει στο όνομα Βικτόρια Ντορβάλ, με τη Βελγίδα τρανσέξουαλ να αποκαλύπτει πως ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης της προσέφερε συνολικά το ποσό των 8.000 ευρώ, με αντάλλαγμα να απολαύσει για δύο βραδιές τις ερωτικές υπηρεσίες της.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η "Mundo Deportivo", η Ντορβάλ εξομολογήθηκε πως ο Μπενζεμά της έδωσε 2.000 ευρώ για την πρώτη τους συνέρευση και 6.000 για την επόμενη, ενώ δεν έδειξε να ενδιαφέρεται για το γεγονός πως η ίδια ήταν τρανσέξουαλ.

"Ήξερε πως είχα κάνει εγχείριση αλλαγής φύλου, μου είπε πως δεν τον ένοιαζε και μάλιστα του άρεσε ακόμα περισσότερο", είπε χαρακτηριστικά.

"Καυτές" βραδιές Μπενζεμά με τρανσέξουαλ
COPYRIGHT, 2010

Σύμφωνα με τη Βελγίδα, πέρα από τον Μπενζεμά, πλήρωσε αδρά για τις υπηρεσίες της (3.000 ευρώ για μία βραδιά) και ο ράπερ Μπούμπα, φίλος του Μπενζεμά, ο οποίος μάλιστα "με έβαλε να υπογράψω ένα συμβόλαιο που να με δεσμεύει να μη μιλήσω στα μίντια για εκείνο το βράδυ".

Όσον αφορά στο ποια είναι τα αίτια που την ώθησαν να "βγάλει στη φόρα" το μυστικό του Μπενζεμά, η Βικτόρια Ντορβάλ δήλωσε:

"Αποφάσισαν να μιλήσω επειδή η ιστορία αυτή έχει ήδη διαρρεύσει στη Γαλλία. Άλλωστε είναι σίγουρο πως θα αρνηθούν τα πάντα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ