ΣΤΗΛΕΣ

Καρφώνει ο Κοσίτσκι

Καρφώνει ο Κοσίτσκι
INTIME SPORTS

Ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης, Τόμας Κοσίτσκι έδειξε τις ικανότητες του και στο μπάσκετ στην προπόνηση των Αρκάδων (video).

Θέση στην ομάδα μπάσκετ του Αρκαδικού διεκδικεί ο Τόμας Κοσίτσκι. Ο Σλοβάκος τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης έκανε ένα κάρφωμα και έκλεψε την παράσταση στην τελευταία προπόνηση της χρονιάς της ομάδας του Στάικου Βεργέτη.

Εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα προπονήθηκαν σε κλειστό γυμναστήριο. Ο ύψους 1,97μ. Κοσίτσκι που αγωνίζεται πρώτη χρονιά φέτος στη Superleague, αποθεώθηκε από τους συμπαίκτες του μετά τη θεαματική προσπάθεια του.

Δείτε το video:

Το σχετικό δελτίο Τύπου της προπόνησης ανέφερε:

"Λόγω του χιονιά και του λευκού τοπίου που δημιουργήθηκε στο γήπεδο του Αστέρα, η ομάδα προπονήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης κάνοντας πολλές δρομικές ασκήσεις, αλλά και παίζοντας για αρκετή ώρα μπάσκετ.

Εκτός από τις δρομικές ασκήσεις, το πρόγραμμα περιελάμβανε «μονά» και «διπλά» με πολλά τρίποντα, αλλά και καρφώματα, με τον Σλοβάκο πορτιέρο Τόμας Κοσίσκι να κλέβει την παράσταση με το εντυπωσιακό του κάρφωμα (υπάρχει σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Αστέρα με το σχετικό βίντεο).

Στην προπόνηση του Αστέρα βρέθηκε και ο 12χρονος Σταύρος, που ήρθε από την Αθήνα προκειμένου να δει την αγαπημένη του ομάδα και να ευχηθεί τα καλύτερα στο τεχνικό επιτελείο και στους ποδοσφαιριστές, που με τη σειρά τους ευχήθηκαν καλή πρόοδο στο νεαρό φίλο της ομάδας.

Αυτή ήταν και η τελευταία προπόνηση του Αστέρα για το 2014, με το ραντεβού της ομάδας να ανανεώνεται για αύριο το μεσημέρι για την πρώτη προπόνηση του 2015".

Καρφώνει ο Κοσίτσκι

Καρφώνει ο Κοσίτσκι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ