ΣΤΗΛΕΣ

Η Σακίρα διέκοψε συναυλία για τη Μπάρτσα!

Η Σακίρα διέκοψε συναυλία για τη Μπάρτσα!

Όταν παίζει η ομάδα του αγαπημένου της Ζεράρ Πικέ, τα πάντα επιτρέπονται... "Γκολ για τη Μπαρτσελόνα" φώναξε η Σακίρα όταν έγινε το 1-0 με τον Πέδρο, διακόπτοντας τη συναυλία που έδινε εκείνη την ώρα στο Μιλάνο!

Η 34χρονη Κολομβιανή τραγουδίστρια μάγεψε για μία ακόμα φορά το κοινό της με τα τραγούδια της, στη συναυλία που έδωσε το βράδυ της Τρίτης στο "Φόρουμ του Ασάγκο" στο Μιλάνο, όμως ταυτόχρονα εντυπωσίασε τους πάντες και με το πάθος της για τους "μπλαουγκράνα".

Και αυτό γιατί -όπως αποκάλυψε η "Gazzetta dello Sport"- διέκοψε το σόου της κάποια στιγμή για να φωνάξει "Γκολ για τη Μπαρτσελόνα", ανακοινώνοντας το άνοιγμα του σκορ για την ομάδα του Γκουαρδιόλα κόντρα σε αυτήν του Μουρίνιο!

Τον ενθουσιασμό της δεν πρέπει πάντως να τον αφουγκράστηκε και πολύς κόσμος, αφενός γιατί η πλειονότητα των θεατών ήταν γυναίκες και αφετέρου γιατί στο Μιλάνο έχει την έδρα της η Ίντερ, για τους οπαδούς της οποίας ο Ζοζέ Μουρίνιο είναι κάτι σαν είδωλο.

Όσον αφορά στον αγαπημένο της Σακίρα, Ζεράρ Πικέ, φρόντισε να εκδηλώσει τη χαρά του για την πρόκριση της Μπαρτσελόνα στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, γράφοντας μετά το αγώνα με τη Ρεάλ στο Twitter του:

"Όλοι στις Ράμπλας. Το Γουέμπλεϊ μας περιμένει. Το 1899 γεννήθηκε ένας σύλλογος που έχω μέσα στην καρδιά, τα χρώματα είναι μπλαουγκράνα και είναι η Μπαρτσελόνα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ