ΣΤΗΛΕΣ

Η γκολάρα και η ευκαιρία της χρονιάς!

Η γκολάρα και η ευκαιρία της χρονιάς!

Ο Ντέιβιντ έχασε το... άχαστο από το 1 μέτρο στο Φλαμένγκο-Βάσκο Ντα Γκάμα, με μόνη παρηγοριά για τους οπαδούς της "Φλα" το σούπερ γκολ του Βάγκνερ Λαβ στο ξεκίνημα του αγώνα. Απολαύστε τα videos!

Την περασμένη σεζόν ο Ντέιβιντ ήταν ο ηγέτης της επίθεσης της Φλαμένγκο με 15 γκολ (ένα παραπάνω από τον "πολύ" Ροναλντίνιο) όμως φέτος η εκκίνησή του ήταν... άκυρη.

Και αυτό γιατί στον αγώνα Φλαμένγκο-Βάσκο Ντα Γκάμα για τον ημιτελικό του Guanabara Trophy, ο πρώην φορ της Φενέρμπαχτσε έχασε μία απίστευτη ευκαιρία για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, καταδικάζοντας έτσι την "Φλα" σε ήττα και αποκλεισμό από τον τελικό.

Όσκαρ χαμένης ευκαιρίας πηγαίνει και στον Μίρνες Σίσιτς για το σουτ του στο δοκάρι από το μισό μέτρο στο ΟΦΗ-Πανσερραϊκός!

Η φάση που σημάδεψε το ματς έγινε στο 35ο λεπτό. Οι "ροσονέρι" της Βραζιλίας επιτέθηκαν από τα δεξιά και η μπάλα έφτασε μετά από ωραίο συνδιασμό στον Ντέιβιντ, ο οποίος όμως έστειλε τη μπάλα στο δεξί δοκάρι, με πλασέ από το 1 μέτρο!

Έτσι διατηρήθηκε το 1-1 και στο 78ο λεπτό ήρθε η "τιμωρία" για την ομάδα του, η οποία δέχτηκε δεύτερο γκολ από τη Βάσκο και έμεινε εκτός υπεράσπισης του τροπαίου που είχε κατακτήσει πέρυσι.

Παρηγοριά για τους οπαδούς της Φλαμένγκο; Αναμφίβολα το γκολ του Βάγκνερ Λαβ μόλις στο 3ο λεπτό, ο οποίος με ωραία ατομική ενέργεια έξω από την περιοχή και αριστερό σουτ-κεραυνό, ξετίναξε τα αντίπαλα δίχτυα.

"Ήταν το πιο σίγουρο γκολ της ζωής μου. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Ήταν απίστευτο", δήλωσε λίγο μετά το τέλος του ματς ο Ντέιβιντ, ο οποίος έχει "χτίσει" πάντως τη φήμη του "χασογκόλη".

Εξού και το video που δημιουργήθηκε και ανέβηκε πριν λίγο καιρό στο διαδίκτυο, και το οποίο παρουσιάζει το Τοπ-5 χαμένων ευκαιριών του μέσα στο 2011.

Ο Ντέιβιντ αστοχεί από το... 1 μέτρο

Οι 5 πιο κραυγαλέες ευκαιρίες του Βραζιλιάνου μέσα στο 2011

Το γκολ-ποίημα του Βάγκνερ Λαβ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ